fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda comença la següent fase de consulta ciutadana per als Pressupostos Participatius

Onda comença la següent fase de consulta ciutadana per als Pressupostos Participatius

Del 7 al 13 de novembre, els onders podran triar entre les propostes més sol·licitades i valorades pels tècnics municipals, a través de la web municipal www.onda.es i en les urnes habilitades en les dependències municipals.

L’Ajuntament d’Onda vol escoltar l’opinió dels veïns del municipi i per segon any consecutiu participen en l’elaboració dels Pressupostos Municipals.

En el mes de setembre es va iniciar aquest procés consultiu i les persones majors de 16 anys empadronades a Onda van realitzar les seves propostes d’inversions o serveis que seran incloses en el Pressupost de 2017.

Durant les últimes setmanes, les propostes dels onders han sigut analitzades i valorades per un grup de tècnics municipals en una segona fase. El projecte del ‘Casal de la Fira’, la reurbanització del carrer Riu Millars, la inversió inicial del ‘Corredor Riu Sonella’, la primera fase de rehabilitació de La Campaneta, la creació d’un Pla Municipal d’accessibilitat, la millora de l’accés al Pavelló Víctor Cabedo, la substitució del paviment de la plaça Espanya, l’impuls al carril cicloturístic Onda-Embassament del Sitjar, el tancament del Street Workout o la reordenació de l’aparcament de la zona del túnel d’entrada per l’avinguda País Valencià són les inversions o serveis que els veïns d’Onda han proposat en aquesta ocasió.

A partir de demà dia 7 i fins al 13 de novembre, es durà a terme la tercera i última fase. Els veïns podran omplir les paperetes que trobaran en les instal·lacions municipals o fer-ho a través de la web municipal www.onda.es, en la que estarà habilitada una finestra per a això. Com a novetat, en esta ocasió, es realitzaran totes aquelles propostes que es puguen dur a terme amb la quantitat pressupostada per a inversions dels pressupostos participatius, és a dir, fins a aconseguir els 150.000 euros, ordenades pel nombre de vots obtinguts.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha mostrat la seva satisfacció per l’augment de participació d’aquesta iniciativa que, a més de suposar un canvi en la relació de l’Ajuntament amb els seus veïns, es va presentar conjuntament amb els grups polítics Onda Sí Se Puede, EU i Comprimís.

Leave a Reply

Your email address will not be published.