fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco (PP) lamenta que “els comptes de Puig i Oltra discriminen a Castell贸 respecte a Val猫ncia i Alacant en inversi贸 social”

Carrasco (PP) lamenta que “els comptes de Puig i Oltra discriminen a Castell贸 respecte a Val猫ncia i Alacant en inversi贸 social”

La portaveu popular explica que la ciutat “ha quedat exclosa del conveni per a la integraci贸 de persones immigrants que comptava amb 50.000 euros”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Bego帽a Carrasco, ha lamentat avui “la discriminaci贸 que pateix la ciutat de Castell贸 respecte a Val猫ncia i Alacant en inversi贸 social en els Pressupostos de la Generalitat per a 2017”.

I 茅s que els populars han constatat que en els convenis per a la integraci贸 de persones migrants “s’han mantingut i incrementat les partides per a Val猫ncia i Alacant per貌 en canvi s’ha excl貌s a Castell贸 que fins a 2016 disposava de 50.000 euros en els Pressupostos per a abordar aquesta problem脿tica”.

D’altra banda, tamb茅 茅s ressenyable “la discriminaci贸 en la l铆nia pressupost脿ria destinada a les ag猫ncies AMICS, ja que mentre Val猫ncia i Alacant reben 100.000 euros a Castell贸 se la menysprea amb nom茅s 44.400”.

“Un altre exemple de la retallada social 茅s la inversi贸 en centres de menors que ha passat de 290.000 euros en 2016 als 92.000 previstos per a l’any que ve” ha afegit Carrasco.

Els populars critiquen que els pressupostos de la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives s’incrementen un 3,3% de forma global “mentre a Castell贸 es congelen o eliminen partides”. De fet, l’脿rea de Serveis Socials augmenta un 29,5% “alguna cosa que hauria de repercutir tamb茅 en la ciutat de Castell贸 pel que veiem un tracte sectari i discriminatori respecte a les altres dues capitals de prov铆ncia”.

Carrasco ha incidit en “l’alarmant reducci贸 del 23% experimentada en les inversions que contemplen els Pressupostos de la Generalitat per a l’any 2017 en la ciutat de Castell贸”.

I 茅s que en els anteriors comptes havia reflectits un total de 14.015.907 euros en inversions per a la ciutat mentre que les actuals sumen 10.760.367 euros, 3,3 milions d’euros menys que el destinat l’any passat “i quasi 4 milions menys si ho comparem amb l’煤ltim pressupost del PP en el Consell”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.