fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real generar脿 un pla per a establir les pautes del seu desenvolupament urb脿

Vila-real generar脿 un pla per a establir les pautes del seu desenvolupament urb脿

El programa conjuminar脿 en un sol tots els elaborats per les diferents 脿rees en l’煤ltima d猫cada.

L’Ajuntament de Vila-real dissenyar脿 un pla d’acci贸 local de l’Agenda Urbana Espanyola gr脿cies a l’obtenci贸 d’una subvenci贸 de 200.000 euros del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. Este pla d’acci贸 permetr脿 integrar tots els plans, programes i accions impulsats en l’煤ltima d猫cada per a un desenvolupament urb脿 sostenible, cohesionat socialment i econ貌micament competitiu, i per a la seua elaboraci贸 es dur脿 a terme un treball de reflexi贸, planificaci贸 estrat猫gica i di脿leg amb la societat a trav茅s d’un proc茅s de participaci贸.

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, ha mostrat la seua satisfacci贸 per l’obtenci贸 d’aquesta ajuda, la principal finalitat de la qual 茅s 鈥渁linear els plans sectorials dissenyats des de 2011 amb els eixos de l’Agenda Urbana, a trav茅s d’un document d’objectius espec铆fics i les seves possibles l铆nies d’actuaci贸, en termes de millora de la qualitat de vida i de la sostenibilitat urbana, i de la preparaci贸 de Vila-real per a afrontar els reptes futurs鈥. 

鈥淒espr茅s d’una d猫cada de treball per a encaminar-nos cap a un model de ciutat moderna, viva, sostenible, integradora, innovadora, etc. 茅s moment de realitzar una reflexi贸 sobre els treballs ja iniciats en el municipi per a un projecte de ciutat compartit i participat, avaluant els encerts i errors i fent un pas decisiu per a la nova Vila-real del segle XXI鈥, ha subratllat l’alcalde. Benlloch incideix en qu猫 la participaci贸 ser脿 un eix central en l’estrat猫gia d’elaboraci贸 del pla de l’Agenda Urbana 鈥減erqu猫 creiem en el treball conjunt amb la societat civil i d’aqu铆 l’alian莽a que hem teixit en una d猫cada per a dur a terme projectes i accions de car脿cter integrador i transversal鈥.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.