fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real generarà un pla per a establir les pautes del seu desenvolupament urbà

Vila-real generarà un pla per a establir les pautes del seu desenvolupament urbà

El programa conjuminarà en un sol tots els elaborats per les diferents àrees en l’última dècada.

L’Ajuntament de Vila-real dissenyarà un pla d’acció local de l’Agenda Urbana Espanyola gràcies a l’obtenció d’una subvenció de 200.000 euros del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. Este pla d’acció permetrà integrar tots els plans, programes i accions impulsats en l’última dècada per a un desenvolupament urbà sostenible, cohesionat socialment i econòmicament competitiu, i per a la seua elaboració es durà a terme un treball de reflexió, planificació estratègica i diàleg amb la societat a través d’un procés de participació.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha mostrat la seua satisfacció per l’obtenció d’aquesta ajuda, la principal finalitat de la qual és “alinear els plans sectorials dissenyats des de 2011 amb els eixos de l’Agenda Urbana, a través d’un document d’objectius específics i les seves possibles línies d’actuació, en termes de millora de la qualitat de vida i de la sostenibilitat urbana, i de la preparació de Vila-real per a afrontar els reptes futurs”. 

“Després d’una dècada de treball per a encaminar-nos cap a un model de ciutat moderna, viva, sostenible, integradora, innovadora, etc. és moment de realitzar una reflexió sobre els treballs ja iniciats en el municipi per a un projecte de ciutat compartit i participat, avaluant els encerts i errors i fent un pas decisiu per a la nova Vila-real del segle XXI”, ha subratllat l’alcalde. Benlloch incideix en què la participació serà un eix central en l’estratègia d’elaboració del pla de l’Agenda Urbana “perquè creiem en el treball conjunt amb la societat civil i d’aquí l’aliança que hem teixit en una dècada per a dur a terme projectes i accions de caràcter integrador i transversal”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.