fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Acte d’imposici贸 de bandes a les Reines Falleres de Borriana adaptat a la pand猫mia

Acte d’imposici贸 de bandes a les Reines Falleres de Borriana adaptat a la pand猫mia

El proper dissabte 1 d’agost a les 22 hores a la Torre de la Mar i amb un aforament limitat a 300 persones.

El primer gran acte de les festes en honor a Sant Josep d’enguany ser脿 el diumenge que ve 1 d’agost a les 22 hores, a la Torre de la Mar, amb totes les mesures higienicosanit脿ries que demana la situaci贸 actual de pand猫mia. En l’acte, s’imposaran les bandes a les reines falleres, Elena Pastor i Julia L贸pez, i a les seues Corts d’Honor que per la irrupci贸 de la covid-19 han vist retardat el seu regnat fins a aquest 2021.

La imposici贸 de bandes que al principi estava prevista per a aquest dissabte 31 de juliol ha hagut de ser trasllat al diumenge 1 d’agost davant les previsions meteorol貌giques de pluges durant tota la jornada.
La regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Sara Molina, ha assenyalat que enguany, com a novetat, nom茅s s’imposaran les bandes a les reines falleres de Borriana i no a totes les falleres majors de la ciutat, per la situaci贸 de covid i l’aforament del recinte a l’aire lliure, que estar脿 limitat a 300 persones, assegudes i mantenint la dist脿ncia de seguretat i protocols contra la covid.
A l’acte, presidit per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i amb l’assist猫ncia d’una 脿mplia representaci贸 municipa. Tamb茅 es preveu la pres猫ncia de la Bellea del Foc d鈥橝lacant 2022, Marina Niceto, la Fallera Major Infantil de Val猫ncia, Carla Garc铆a, la Bellea del Foc d’Alacant infantil, Valeria G贸mez, i la Reina Infantil de les Festes de Castell贸, Gal路la Calvo.

Les Reines Falleres de Borriana i les seues corts podran desfilar pel recinte de la Torre de la Mar i pujar a l’escenari sense mascareta anticovid, perqu猫 dissabte mateix de mat铆 se’ls realitzar脿 a totes les falleres les proves d’ant铆gens.

Sara Molina ha manifestat que encara que les falles de 2021 no seran a l’煤s, com en anys anteriors a la pand猫mia, 鈥淏orriana cremar脿 les falles i realitzar脿 tota l’activitat fallera que puga seguint les condicions de la situaci贸 pand猫mica en el moment de la seua celebraci贸鈥.

L’Ajuntament de Borriana t茅 clar que 鈥溍﹕ necessari impulsar i reactivar les comissions falleres i l’economia de la localitat al voltant de la festa perqu猫 si les deixem morir, deixarem morir la festa鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.