fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora convoca la XIV edici贸 del concurs Agenda Jove

Almassora convoca la XIV edici贸 del concurs Agenda Jove

Les bases contemplen un premi de 300 鈧 per al guanyador, el disseny del qual il路lustrar脿 la portada de l’agenda el pr貌xim curs

Despr茅s de la publicaci贸 de les bases del XIV Concurs de Disseny de Portada de l’Agenda Jove 2017-2018 en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) d’avui dimarts, l’Ajuntament d’Almassora obri el termini per al lliurament dels dissenys. La il路lustraci贸 guanyadora rebr脿 un premi de 300 euros i ser脿 impresa en la primera plana dels m茅s de 3.000 exemplars de l’agenda que el consistori distribueix entre els estudiants del municipi.

A m茅s d’aquest primer premi, les bases contemplen la concessi贸 d’un acc猫ssit. Aquest disseny figurar脿 en la contraportada i el seu creador rebr脿 una recompensa de 100 euros. D’entre la resta de les propostes presentades, vuit d’elles seran incloses tamb茅 a l’interior de l’agenda.

Igual que va oc贸rrer en la passada edici贸, la Regidoria de Joventut ha establit dos nivells, una per a joves d’entre 12 i 18 anys (categoria A) i un altre per a aquells d’entre 19 i 30 anys (categoria B) que conc贸rreguen a aquest concurs de manera que “els treballs dels xics i xiques puguen ser jutjats sobre la base de la seua edat i la valoraci贸 siga m茅s justa”, ha afirmat l’edil de l’脿rea, Xavier Trenco.

Despr茅s del tancament del termini de presentaci贸, un jurat format per persones vinculades a les arts pl脿stiques o a entitats juvenils, avaluar脿 els dissenys i escollir脿 aquells que il路lustraran la portada i la contraportada. El comit猫 estar脿 presidit pel regidor de Joventut, qui ha convidat als joves del municipi a participar, ja que “cada any ens sorprenen amb la qualitat de les seues propostes i ens envien missatges positius com eixe que aquest curs ha protagonitzat la portada, animant-nos a utilitzar la bicicleta com a mitj脿 de transport sostenible i saludable”.

Els candidats podran aportar fins a dues propostes, que hauran de tenir una grand脿ria de DIN-A5 hauran de presentar les seues creacions en un sobre una cartolina de 25×19 cm com a m脿xim. Les portades es presentaran, fins al pr貌xim 12 de maig a les 14.00 hores, el Servei d’informaci贸 i Atenci贸 al Ciutad脿 (SIAC), sense signar i amb una inscripci贸 en la part posterior que especifique la categoria a la qual concorren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.