fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora promociona la música amb lletres inclusives per a les festes de Santa Quitèria

Almassora promociona la música amb lletres inclusives per a les festes de Santa Quitèria

Fins a 50 títols formen part de la llista ‘Fes Tractes amb els bons tractes’ creada per Igualtat.

A tan sols dos dies de començar la festa de Santa Quitèria, Almassora última els detalls per a acollir les celebracions en honor a la patrona. Un dels treballs que han completat els operaris ha sigut la instal·lació en la plaça d’Espanya de la cartelleria de la campanya ‘Fes tractes amb els bons tractes’, impulsada per la Regidoria d’Igualtat per a fomentar “el respecte cap a les dones i cap a qualsevol persona que participe en la festa”, com ha recordat la primera tinent d’alcaldessa i edil de l’àrea, Susanna Nicolau.

D’acord amb este objectiu, Igualtat promocionarà una llista de cançons carregades de missatges lliures de masclisme, inclusió i d’apoderament de la dona. Un total de 50 títols d’artistes nacionals i internacionals formen part de la proposta, que inclou temes pop, electrònics i ritmes llatins en anglès, castellà i valencià.

“Volem que el tracte igualitari i el respecte cap a la dona regnen en estes festes, però també aspirem a promoure l’acceptació de diferents rols i models femenins”, ha assegurat Nicolau en referència a la diversitat en la imatge de les i els músics que protagonitzen esta llista. D’esta manera, els temes de cantants com Gossip, Pink, Rozalén, Madonna o Lara Sajen tenen cabuda en esta acció.

Cal destacar que la llista ‘Fes tractes amb els bons tractes’ pot trobar-se en el perfil de YouTube de l’Ajuntament d’Almassora. La selecció dels títols que la conformen ha sigut realitzada pel departament d’Igualtat d’acord amb la llista Beldur Barik BBPlaylist, elaborada per l’Institut Basc de les Dones Emakunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.