fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana acomiada les Falles 2016 amb la Nit de la Crem脿

Borriana acomiada les Falles 2016 amb la Nit de la Crem脿

Les millors fotos de la nit.

Borriana ha acomiadat les festes de les Falles 2016 en la popular Nit de la Crem脿. Els monuments situats en els empla莽aments corresponents a les 19 comissions falleres del municipi han sigut cremats en la festivitat de San Jos茅 tal com marca la tradici贸.

A les 20 hores ha comen莽at la Crem脿 de les Falles Infantils, mentre que la resta de monuments han cremat a partir de les 22 hores seguint l’ordre establit i organitzat en 4 grups.

La falla Centre Espanya ha sigut la primera del Grup 1, seguida per la Vila, Ortega, Ca莽adors i Chicharro. El grup 2 ha comen莽at la crem脿 en el monument de la Falla Barri d’Onda, seguida per la Mota, Don Bosco i la guanyadora Club 53. En el grup 3 ha cremat primer la falla Escorredor, despr茅s la Ravalera, La Bosca, Rei Jaume I i La Gr脿cia-Val猫ncia, mentre que en el Grup 4 les flames s’han iniciat en el monument de Sant Blai, per a continuar per la falla Cardenal Taranc贸n, Quarts de Calatrava, La Merc茅 i Sant Josep.

El dispositiu de seguretat de la Crem脿 ha estat coordinat per la Unitat M貌bil de Coordinaci贸 del Consorci Provincial de Bombers. 4 equips de bombers amb les seues dotacions i camions han estat presents en els diferents punts de crema de monuments, juntament amb 20 agents de la Policia Local, Protecci贸 Civil i funcionaris de via p煤blica, que han completat aquest operatiu especial.

La crem脿 s’ha desenvolupat sense incidents importants i totes les comissions falleres han vist els seus monuments redu茂ts a cendres, acte que d贸na inici a un nou any faller.

A continuaci贸 us deixem amb una galeria d’imatges de la Crem脿 de les falles: Sant Josep (Infaltil), La Vila, Club Ortega, Ca莽adors i Club 53

Leave a Reply

Your email address will not be published.