fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana obrir脿 el mes de juliol amb dues jornades gratu茂tes per a donar a con猫ixer tots els seus esports n脿utics

Borriana obrir脿 el mes de juliol amb dues jornades gratu茂tes per a donar a con猫ixer tots els seus esports n脿utics

L’SME, al costat dels clubs locals i les Escoles de la Mar participaren tot el cap de setmana en la platja amb una infinitat d’activitats n脿utiques.

El Servei Municipal d’Esports, els clubs esportius n脿utics de la ciutat i les Escoles de la Mar de la Generalitat organitzen de forma conjunta la segona Festa N脿utica de Borriana en la qual tots els assistents a la platja de l’Arenal el cap de setmana vinent de l’1 i 2 de juliol, podran practicar gratu茂tament tots els esports n脿utics que es poden realitzar en la ciutat.

El dissabte 1 i diumenge 2 de juliol, de 10 a 14 hores, els clubs i les Escoles de la Mar oferiran activitats per a con猫ixer els esports n脿utics. A partir de les deu del mat铆 del dissabte s’iniciaran les pr脿ctiques esportives i les diferents activitats que tindran a la platja de l’Arenal com a marc privilegiat per a la seua realitzaci贸.
El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha animat a tots els ve茂ns i ve茂nes de la ciutat, i tamb茅 de tota la prov铆ncia que s’acosten fins a la platja de l’Arenal per a con猫ixer l’oferta d’esports n脿utics que existeix a Borriana, 芦煤nica en tota la prov铆ncia de Castell贸禄. L’organitzaci贸 de la Festa N脿utica ha programat el desenvolupament de la jornada tant en la mateixa platja com a l’interior de l’aigua. Aix铆, la iniciaci贸 per als menys experts arribar脿 amb els batejos de mar en vela lleugera, amb un total de quatre embarcacions “gamba” a la disposici贸 dels participants. A m茅s, tamb茅 es realitzaran activitats d’iniciaci贸 de: caiac de mar en pirag眉es individuals, paddle surf, rem amb fins a 3 embarcacions, windsurf i surf.

El cap de setmana de portes obertes en el qual s’impliquen de forma directa el Club de Surf Borriana, Windsurfing Club Borriana, Club de Regates Athletic de Borriana i el Club N脿utic de Borriana completa l’oferta amb les activitats a realitzar en la mateixa platja de l’Arenal.

Per a la celebraci贸 de la Festa N脿utica s’instal路laran carpes en les quals es podr脿 trobar informaci贸 sobre els diferents clubs que participen en l’esdeveniment, a m茅s de les taules d’inscripci贸. La Festa N脿utica es tancar脿 el diumenge a les 14 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.