fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La desorganitzaci贸 de l’EOI de Castell贸 en les proves de certificaci贸 del B2, C1 i C2 de valenci脿

La desorganitzaci贸 de l’EOI de Castell贸 en les proves de certificaci贸 del B2, C1 i C2 de valenci脿

L’escola ha obert un per铆ode de canvi de dates per a les proves orals de certificaci贸 de valenci脿 quan encara no s’han publicat les distribucions de l’alumnat.

L’EOI de Castell贸 ha oferit com tots els anys les proves de certificaci贸 d’idiomes. Les proves escrites estan determinades pel Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i 茅s la Conselleria d’Educaci贸 la que assenyala la data de cada examen a totes les escoles, d’altra banda la part oral 茅s compet猫ncia de cada escola en funci贸 dels mestres i les instal路lacions disponibles.

Aquest any quan un alumne del B2, C1 (mitj脿) i C2 (superior) de valenci脿 es matricula pot con茅ixer la data del seu examen escrit, que es fixa i no es moure. L’oral, d’altra banda, t茅 un horari molt variable en funci贸 de la quantitat d’alumnes que es presenten a la prova. Per a sol路licitar un canvi en la data de l’examen d’expressi贸 oral els alumnes tenen des del 25 d’abril, 茅s a dir el passat dilluns, fins al 6 de maig, amb l’advert猫ncia que nom茅s es consideraran canvis degudament justificats i sempre que puguen ser atesos per q眉estions organitzatives del departament.

Per a aquesta convocat貌ria l’EOI pareix tindre molts problemes d’organitzaci贸, ja que quan cada alumne fa una recerca al calendari de proves de Castell贸 pot trobar que a les titulacions superiors de valenci脿 apareix un pdf amb un text escrit que diu “Els torns de les proves orals es faran p煤blics quan el departament s脿pia el personal de refor莽 de qu猫 disposa. “

Aquest desconeixement de recursos humans de l’EOI ja ha deixat als alumnes sense vora al 50% del temps de reclamaci贸 i han d’estar dia a dia fent consulta per a comprovar que el departament s脿piga del personal de refor莽 del qual disposa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.