fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 engega la III edici贸 de La Ravalera amb cinc noves peces de microteatre

Castell贸 engega la III edici贸 de La Ravalera amb cinc noves peces de microteatre

Com a novetat, el dissabte 22 a les 12.00 hores es podr脿 fer un passeig per a con茅ixer coses curioses d’alguns dels espais de la fira

Castell贸 engegar脿 en els dos propers caps de setmana d’abril la III edici贸 de la Fira de Teatre Breu que organitza La Ravalera amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell贸 i la Fundaci贸 D谩valos-Fletcher, i la col路laboraci贸 de la Universitat Jaume I i l’Institut d’Estudis Catalans, entre altres. Aquesta edici贸 comptar脿 amb cinc noves peces de teatre breu en cinc racons singulars de la ciutat de Castell贸.

La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castell贸, Ver貌nica Ruiz, ha volgut destacar que “aquesta fira 茅s un projecte cultural que aposta pel teatre en petit format en espais no convencionals amb l’objectiu de promocionar a joves actors i actrius emergents de Castell贸 que moltes vegades s’han de buscar la vida laboral fora de la nostra ciutat per a poder treballar. Aix铆, poden mostrar-nos tot el seu talent a sa casa”.

Ruiz ha explicat tamb茅 que “aquesta fira fa arribar el teatre a tot el p煤blic amb aquest format, m茅s pr貌xim, m茅s 铆ntim i amb una m脿gia especial. Tamb茅 permet remarcar part del patrimoni de la nostra ciutat donant a con茅ixer espais que, formant part de la nostra hist貌ria i vida quotidiana, han passat d’una manera o altra a l’oblit”.

Com a les antigues edicions, les actuacions se celebraran hui i dissabte, amb horaris de 20.00 a 22.00 hores, i diumenges de 19.00 a 21.00 hores. La duraci贸 de cadascuna de les funcions ser脿 d’uns quinze minuts, motiu pel qual La Ravalera proposa itineraris per tal que en un sol dia es puguen veure totes les peces de la fira.

Enguany, el p煤blic podr脿 gaudir de les cinc peces de microteatre durant els dies 21, 22, 23, 28, 29 i 30 d’abril en espais tan singulars de la ciutat com ho s贸n l’Antic Cau del Pixav铆 (carrer Gr脿cia, 6), l’Obrador de Remigio Beltr谩n (carrer Cavallers, 39), l’actual Cau del Pixav铆 (carrer Isabel Ferrer, 23), l’Antiga Capella de la Consolaci贸 (carrer Isabel Ferrer, 37) i la Casa Pairal Mateu Isierte (carrer Antoni Maura, 7). ‘L’煤ltima camisa de Samuel Belcaire’, ‘Carnassa’, ‘L’antic forn’, ‘El dia m茅s feli莽 de la meua vida’ i ‘El dia D’ seran, respectivament, les funcions que s’interpretaran en cadascun d’aquests racons per descobrir de Castell贸. Cada pe莽a de teatre s’ha creat expressament per a ser reprodu茂da en eixe espai concret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.