fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Casal Jove de Borriana ofereix un taller d’escacs per als nivells d’iniciaci贸, mitj脿 i avan莽at

El Casal Jove de Borriana ofereix un taller d’escacs per als nivells d’iniciaci贸, mitj脿 i avan莽at

Cada divendres al Casal Jove a partir del 30 de setembre, impartit pel borrianenc campi贸 provincial Pablo Aymerich.

L’Ajuntament de Borriana a trav茅s del Casal Jove ofereix un taller d’escacs organitzats pel Club Escacs Borriana amb la col路laboraci贸 del consistori, pensat per a tots els nivells i totes les edats. L’activitat comen莽ar脿 el 30 de setembre, es realitzar脿 cada divendres i ser脿 impartida pel borrianenc Pablo Aymerich, campi贸 provincial d’escacs en 2002, 2006, 2007, 2014, 2017, 2018 i 2019.

Es tracta d’una formaci贸 que permetr脿 l’alumnat iniciar-se o avan莽ar en aquesta activitat l煤dica i esportiva, estimulant diferents capacitats a partir de la pr脿ctica d’aquest esport. Entre les quals, cal destacar que jugar als escacs estimula la concentraci贸, incentiva la creativitat i la imaginaci贸 i estimula i serveix com un gran entrenament per a la mem貌ria.

A m茅s, ajuda els xiquets i xiquetes a acceptar les regles i assumir les conseq眉猫ncies dels seus propis actes i millora la comprensi贸 dels altres i la capacitat per a afrontar situacions dif铆cils.

El taller, amb un preu de 15 euros, es realitzar脿 cada divendres al Casal Jove a partir del 30 de setembre, amb tres grups, un d’iniciaci贸 de 17.30 hores a 18.30 hores, un altre de nivell mitj脿 de 18.30 hores a 19.30 hores i, finalment, el de nivell avan莽at de 19.30 hores a 20.30 hores.

Per a participar en el taller es troba oberta la inscripci贸 al Casal Jove, en <casaljove@burriama.es> i en <jasikevic19@hotmail.com>.

Leave a Reply

Your email address will not be published.