fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 intensificar脿 les fumigacions en el litoral davant la previsi贸 meteorol貌gica de forts episodis de pluges

La Diputaci贸 de Castell贸 intensificar脿 les fumigacions en el litoral davant la previsi贸 meteorol貌gica de forts episodis de pluges

El president Jos茅 Mart铆 destaca la capacitat de reacci贸 de la direcci贸 del Pla Provincial contra els Mosquits, que ha modificat el full de ruta que inicialment s’anava a seguir davant l’av铆s que durant les jornades del dimarts i el dimecres pot ploure de manera intensa en la costa provincial.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha adaptat el seu calendari setmanal de lluita contra la plaga de mosquits a la prov铆ncia a les 煤ltimes previsions meteorol貌giques que apunten la possible aparici贸 de forts episodis de pluges durant les jornades del dimarts 13 i el dimecres 14 de setembre. Aix铆 ho ha anunciat el president Jos茅 Mart铆, qui ha explicat que s’actuar脿 en 34 municipis de la costa i l’interior, encara que intensificant en aquesta ocasi贸 els treballs en aquells punts del litoral en els quals habitualment la combinaci贸 de pluges i altes temperatures sol provocar un important increment de la poblaci贸 de d铆pters. Els equips tenen la instrucci贸 de prestar especial atenci贸 a les zones humides del sector litoral sud i del sector litoral centre de la prov铆ncia.

La redefinici贸 del calendari de tractaments 茅s una decisi贸 que adopta la direcci贸 t猫cnica del Pla Provincial contra els Mosquits davant l’evid猫ncia emp铆rica que la combinaci贸 de pluges i calor sol afavorir l’increment del n煤mero d’aquests insectes.

D’aquesta manera, la Diputaci贸 s’endinsa en la segona setmana del mes de setembre mantenint la seua ofensiva contra la plaga de mosquits 芦amb l’objectiu de minimitzar les mol猫sties a la ciutadania habitual, els turistes i els professionals del sector de l’hostaleria禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.