fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els comerços locals mostraran els seus millors looks en la desfilada “Moda Benicàssim”

Els comerços locals mostraran els seus millors looks en la desfilada “Moda Benicàssim”

L’esdeveniment, organitzat per la regidoria de comerç se celebrarà amb la col·laboració popular, ja que els 140 models amateurs que desfilaran amb la roba de moda, són veïns de la localitat.

La regidora de comerç, Elena Llobell ha presentat la desfilada que demà, 24 de juny a les 19:30 hores, omplirà de glamur i colorit la plaça Corts Valencianes de la mà de veïns de la localitat que actuaran com a models amateurs en esta passarel·la de la moda local.

Esta segona edició de Moda Benicàssim, organitzada per la regidoria de comerç i compta amb la col·laboració de la plataforma de Joves Emergents Elegance Tendències, presenta un balanç molt positiu, tant per l’alta participació del comerç de la localitat, com per la participació ciutadana disposada a desfilar en la gran passarel·la.

En l’edició anterior 60 persones van ser les que es van registrar i van desfilar per la passarel·la, mentre que enguany, 140 ciutadans i ciutadanes seran els encarregats de lluir totes les tendències d’este estiu que es podran trobar en els diferents comerços de Benicàssim.

La unió del comerç tèxtil de Benicàssim, que s’ha involucrat de forma important, s’ocuparà de mostrar els look més innovadors d’esta temporada. De fet, la passarel·la compta amb el suport de 20 signatures de Benicàssim, enfront de les 14 signatures que es van presentar l’any anterior.

Després dels quasi 2.000 visitants que van poder veure les col·leccions de l’edició anterior, enguany s’espera una major afluència pública donades les noves novetats d’esta segona edició.

“MODA Benicàssim”, tindrà lloc de 17 a 21 hores, encara que serà a partir de les 20 hores, quan se celebrarà la desfilada pròpiament dita. Abans hi haurà activitats complementàries que s’incorporen com a novetat enguany.
Enguany s’han disposat diferents àrees, on el públic podrà gaudir, independentment de l’edat que es tinga. Com, l’espai COLOREA MODA, on els més xiquets podran acolorir tot tipus de dibuixos enfocats a l’estiu així com de les noves tendències d’esta temporada.

L’espai TABÚ és una zona chill out amb ambient Eivissenc on algunes Blogueres de moda explicaran totes les tendències d’esta temporada, així com on podran trobar-les en els diferents comerços de Benicàssim a partir de les 18 hores.

També hi haurà una ZONA D’EXPOSICIÓ, on els visitants podran visualitzar totes les tendències disponibles en els comerços de la localitat.

A més, en la CARPA REFRESCA’T tots els visitants dels espais de l’esdeveniment . (Màxim 1.000 persones), podran gaudir d’una orxata i uns fartons per a amenitzar la vetlada.
Finalment, després de la desfilada se sortejarà entre tots els assistents que ocupen seient, una gran varietat de regals que els comerços tenen preparats en forma d’agraïment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.