fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana clausura en el Casal Jove els seus cursos de Training Days per a persones emprenedores

Borriana clausura en el Casal Jove els seus cursos de Training Days per a persones emprenedores

Fins a quinze borrianencs han pogut millorar les seues prestacions i coneixements en 脿mbits com la motivaci贸, les noves tend猫ncies empresarials, la creativitat o els models de negoci.

La regidora d’Ocupaci贸 i Promoci贸 Econ貌mica de l’Ajuntament de Borriana, Maria Romero, ha estat present en el tancament d’una nova edici贸 dels Training Days per a joves emprenedors que durant les 煤ltimes quatre setmanes s’han dut a terme en les instal路lacions del Casal Jove de la ciutat. Segons la mateixa regidora i els representants dels Centres Europeus d’empreses Innovadores que han dirigit els Training Days, 芦per segon any consecutiu creiem que la iniciativa ha sigut m茅s que exitosa, ja que la quinzena d’emprenedors i emprenedores que ha participat, marxen d’ac铆 amb molta m茅s formaci贸 i coneixements sobre emprenedurisme i de com millorar les capacitats d’una empresa que haja iniciat la seua activitat recentment禄.

Ha sigut l’煤ltim dels tallers formatius, el Nous Models de Negoci, el que ha tancat les sessions que es van iniciar el passat 1 de juny en el Casal Jove de Borriana. Tal com han assenyalat des de les dues institucions organitzadores dels Training Days, Ajuntament i CEEI, 芦la participaci贸 ha sigut bona. Malgrat que sempre ens agradaria comptar amb el nombre m茅s gran de gent interessada a millorar diversos aspectes empresarials dins del seu negoci, el fet que s’hagen inscrit prop de vint persones 茅s una m茅s que bona not铆cia禄. La regidoria de l’脿rea de Promoci贸 Econ貌mica i Ocupaci贸 de l’Ajuntament, Maria Romero, tamb茅 ha valorat satisfact貌riament que 芦les persones emprenedores que han assistit als Training Days, hagen respost amb una gran implicaci贸 i entusiasme pels nous coneixements que se’ls han traslladat en unes jornades que el passat any organitzem per primera vegada a Borriana

Leave a Reply

Your email address will not be published.