fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La cambra de comer莽 organitza un curs d’especialista en mediaci贸

La cambra de comer莽 organitza un curs d’especialista en mediaci贸

La formaci贸 s’impartir脿 del 26 de setembre d’enguany al 31 de gener de 2023.

La Cambra de Comer莽 de Castell贸 organitza el curs en l铆nia, 鈥淓specialista en Mediaci贸鈥, registrat en el Ministeri d’Ind煤stria, que s’iniciar脿 el pr貌xim 26 de setembre amb classes en directe.

La formaci贸 est脿 dirigida a advocats, economistes, 脿rbitres, empresaris, procuradors, treballadors socials, graduats socials i tots aquells聽professionals vinculats amb l’activitat mercantil civil i empresarial. Aquest curs es planteja per a donar a con猫ixer les t猫cniques i el procediment de mediaci贸 des d’un punt de vista pr脿ctic ja que una adequada formaci贸 de car脿cter professional en mediaci贸 Civil i Mercantil facilita les eines de treball i trasllada una major satisfacci贸 al client en la soluci贸 obtinguda.

En el curs s’explicar脿 com la mediaci贸 no sols 茅s q眉esti贸 d’efici猫ncia processal ni de la utilitzaci贸 de m猫todes nous que serveixin d’atracci贸, llu茂ment i parenceria del nou,聽 sin贸 que es veur脿 que 茅s un avan莽 en el desenvolupament social i pol铆tic dels drets dels ciutadans. A m茅s, s’estudiaran els avantatges que siguin els propis ciutadans els qui, de manera personal i directa amb l’ajuda de la persona mediadora, decideixin sobre els seus interessos i sobre la seva projecci贸 de futur.

Les persones que finalitzin satisfact貌riament aquest curs podran realitzar la seva inscripci贸 en el Registre de Mediadors del Ministeri de Just铆cia, aix铆 com en el cens de Mediadors de la Cambra de Comer莽 de Castell贸.

Per a con猫ixer m茅s detalls d’aquest curs, des de la Cambra de Castell贸 s’ha organitzat una sessi贸 informativa gratu茂ta dimecres que ve, 20 de setembre, a les 18.00 hores en les instal路lacions situades en l’Avinguda Germans Bou de Castell贸, en la qual els mediadors Gemma Pons i Arturo Almansa explicaran la import脿ncia de la mediaci贸 en els conflictes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.