fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Confraria de Lled贸 programa m茅s de 30 actes per a les festes patronals de la Mare de D茅u

La Confraria de Lled贸 programa m茅s de 30 actes per a les festes patronals de la Mare de D茅u

L’alcaldessa i el regidor d’Ermites han acompanyat als representants de la confraria en la presentaci贸 del programa de festes.

Les festes de la Mare de D茅u del Lled贸, que se celebraran del 24 d’abril al 4 de maig i en les quals es commemoraran els 650 anys de la Santa Troballa, inclouran m茅s de 30 actes religiosos i culturals. El sal贸 de plens de l’Ajuntament de Castell贸 ha acollit la presentaci贸 de la programaci贸 oficial de les festes patronals que viuran el diumenge 1 de maig la seua celebraci贸 central amb la missa pontifical i la process贸 general, mentre que el 4 de maig es commemorar脿 la coronaci贸 de la Mare de D茅u.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i el regidor d’Ermites, Enric Porcar, han acompanyat a la Real Confraria de La nostra Senyora del Lled贸 en la presentaci贸 dels actes i del butllet铆 informatiu. Marco ha agra茂t la “enorme tasca” que realitzen per a fer possible la celebraci贸 de les festes patronals en honor a la Mare de D茅u del Lled贸 i ha recordat que l’Ajuntament “茅s la casa de tots, tamb茅 de la patrona de Castell贸”.

Per la seua banda, el regidor d’Ermites, Enric Porcar, ha afirmat que “d贸na gust veure el sal贸 de plens ple el que demostra l’afecte que la nostra ciutat t茅 per la Mare de D茅u de Lled贸”. Porcar, que s’ha emocionat en recordar la seua vinculaci贸 familiar amb la Mare de D茅u de Lled贸, ha mostrat el suport de l’Ajuntament als actes programats per la Confraria i ha citat algunes de les novetats que s’incorporaran enguany. Aix铆, ha destacat que, amb l’objectiu d’acostar la figura de la Verge als m茅s joves, s’ha organitzat un concurs de dibuix infantil i un concurs de fotografia amb m貌bil per a majors de 12 anys sobre les festes. Aix铆 mateix, l’edil ha indicat que el 30 d’abril se celebrar脿 la Cavalcada Anunciadora i la Serenata i el 3 de maig tindr脿 lloc el Certamen Literari “Flor Natural Mare de D茅u de Lled贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.