fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Confraria de Lledó programa més de 30 actes per a les festes patronals de la Mare de Déu

La Confraria de Lledó programa més de 30 actes per a les festes patronals de la Mare de Déu

L’alcaldessa i el regidor d’Ermites han acompanyat als representants de la confraria en la presentació del programa de festes.

Les festes de la Mare de Déu del Lledó, que se celebraran del 24 d’abril al 4 de maig i en les quals es commemoraran els 650 anys de la Santa Troballa, inclouran més de 30 actes religiosos i culturals. El saló de plens de l’Ajuntament de Castelló ha acollit la presentació de la programació oficial de les festes patronals que viuran el diumenge 1 de maig la seua celebració central amb la missa pontifical i la processó general, mentre que el 4 de maig es commemorarà la coronació de la Mare de Déu.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor d’Ermites, Enric Porcar, han acompanyat a la Real Confraria de La nostra Senyora del Lledó en la presentació dels actes i del butlletí informatiu. Marco ha agraït la “enorme tasca” que realitzen per a fer possible la celebració de les festes patronals en honor a la Mare de Déu del Lledó i ha recordat que l’Ajuntament “és la casa de tots, també de la patrona de Castelló”.

Per la seua banda, el regidor d’Ermites, Enric Porcar, ha afirmat que “dóna gust veure el saló de plens ple el que demostra l’afecte que la nostra ciutat té per la Mare de Déu de Lledó”. Porcar, que s’ha emocionat en recordar la seua vinculació familiar amb la Mare de Déu de Lledó, ha mostrat el suport de l’Ajuntament als actes programats per la Confraria i ha citat algunes de les novetats que s’incorporaran enguany. Així, ha destacat que, amb l’objectiu d’acostar la figura de la Verge als més joves, s’ha organitzat un concurs de dibuix infantil i un concurs de fotografia amb mòbil per a majors de 12 anys sobre les festes. Així mateix, l’edil ha indicat que el 30 d’abril se celebrarà la Cavalcada Anunciadora i la Serenata i el 3 de maig tindrà lloc el Certamen Literari “Flor Natural Mare de Déu de Lledó”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.