fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La setena edici贸 de la Jubilata’s Cup es presenta en el Club N脿utic de Borriana

La setena edici贸 de la Jubilata’s Cup es presenta en el Club N脿utic de Borriana

Els membres del Club N脿utic de Borriana i el regidor de Turisme, Santi Zor铆o, presenten les novetats i activitats paral路leles a la competici贸 que tindr脿 lloc este cap de setmana en aig眉es de Borriana.

Les instal路lacions del Club N脿utic de Borriana han acollit una espectacular presentaci贸 de qu猫 ja 茅s la setena edici贸 de la Jubilata’s Cup, la competici贸 de vela que tal com ha explicat el president del Club, Ximo Feliu, “va comen莽ar com una esp猫cie de celebraci贸 entre amics i avui podem dir que s’ha convertit en una prova referent quant a competicions de vela en el nostre territori”. Coincidint al cent per cent amb les seues paraules, el vocal del departament de Vela del mateix Club N脿utic, Jose Alberto Aleixandre, confirmava que “dins de la premsa especialitzada en el m贸n de la vela, la Jubilata’s Cup que se celebra a Borriana ha estat considerada una de les millors proves a escala social de totes les que se celebren en el Mediterrani, ja que a m茅s de la regata pr貌piament dita, l’ambient i les activitats paral路leles la fan molt m茅s atractiva”.

Igualment ho ha confirmat el regidor de Turisme que avui ha assistit a la presentaci贸 de l’esdeveniment, Santi Zor铆o, qui ha destacat que “algunes de les principals novetats d’enguany tenen relaci贸 amb eixa diversificaci贸 de les activitats que se celebren, ja que els assistents podran gaudir del padel surf , la nataci贸 o el caiac mentre se celebra la competici贸 durant tota la jornada del dissabte”. Entrant encara en m茅s detall, el president Ximo Feliu ha explicat que “gr脿cies a la col路laboraci贸 tant de l’SME i la regidoria d’Esports com del suport de la Diputaci贸, fins i tot es podr脿 gaudir del que coneixem com Baptismes de Mar per als escolars que ja s’han inscrit de forma massiva i que podran tenir el seu primer contacte amb la vela, el p脿del surf, el caiac o la nataci贸, els esports aqu脿tics que es promocionen des del nostre Club”. Per la seua banda l’especialista en l’apartat de Vela, J. Alberto Aleixandre ha volgut detallar que “depenent de les condicions del mar i el vent, es dissenya el recorregut de la regata, sempre amb els 脿rbitres com a figures que tenen la decisi贸 final i que despr茅s es trasllada als participants en la reuni贸 de patrons pr猫vies. A m茅s, cal afegir que poden participar vaixells de tot tipus, ja que s’estableixen uns r脿tings previs depenent de l’eslora, amb l’objectiu de poder dividir als participants segons categories i que tots tinguen les mateixes opcions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.