fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Universitat Popular inicia la 62a campanya amb 369 places en 25 tallers a Vila-real

La Universitat Popular inicia la 62a campanya amb 369 places en 25 tallers a Vila-real

Els interessats poden inscriure鈥檚 fins a esgotar places en classes de boixets, balls llatins o de sal贸, calats, t猫cniques decoratives, musicoter脿pia, navegaci贸 per internet, angl猫s, labor de retalls, taller de pintura o restauraci贸 de mobles.

La Universitat Popular de Vila-real ha obert la seua campanya n煤mero 62 amb un total de 369 places disponibles en fins a 25 tallers diferents relacionats amb la formaci贸 i amb l’oci per als majors de 18 anys.

Els interessats a inscriure’s en aquesta campanya, que finalitzar脿 el pr貌xim 18 de desembre, poden acudir a la Casa dels Mundina fins a esgotar les places, tal com ha explicat la regidora d’Educaci贸, Rosario Royo, qui ha desglossat l’ampli ventall de cursos dels quals podran gaudir els usuaris per preus que van dels 60 als 75 euros i per als quals es podran aplicar descomptes d’un 25% en cas de ser major de 65 anys, tenir una discapacitat en grau igual o superior al 33%, estar aturat, tenir el Carnet Jove, ser membre de fam铆lia nombrosa o tenir una pensi贸 de vidu茂tat o orfandat no contributiva. Aix铆 mateix, les v铆ctimes de viol猫ncia de g猫nere rebran un descompte del 75% i les persones incloses en un programa d’ajuda, rehabilitaci贸 o reinserci贸 social a proposta dels Serveis Socials de l’Ajuntament podran assistir gratis.

Entre els cursos, destaquen els d鈥檃plicacions de boixets A i B, els balls de sal贸, els balls llatins, o els de calats A, B i C. Tamb茅 s’ofereixen cursos de t猫cniques decoratives A i B, musicoter脿pia, iniciaci贸 i perfeccionament de boixets o labor de retalls A, B i C. Aix铆 mateix, els assistents podran aprendre a navegar per internet i utilitzar el correu electr貌nic (nivell iniciaci贸 i avan莽at) i angl猫s per a viatgers (iniciaci贸). Els tallers de pintura A i B i restauraci贸 de mobles A, B i C completen la llista.

Les activitats s’oferiran en diferents barris, fent 煤s de les instal路lacions de l’Associaci贸 de Ve茂ns del Crist de l’Hospital, la del Pilar, Torre Motxa, Sant Pasqual i tamb茅 en l’IES Francesc T脿rrega, en la Fundaci贸 Caixa Rural, en els Vivers d’empresa, en la Escola Taller o en el Taller Sara Pallar茅s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.