fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Vall d’Uix贸 adquireix un nou vehicle per a Protecci贸 Civil en el seu cinqu猫 aniversari

La Vall d’Uix贸 adquireix un nou vehicle per a Protecci贸 Civil en el seu cinqu猫 aniversari

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha adquirit un nou vehicle per a Protecci贸 Civil coincidint amb la celebraci贸 del cinqu猫 aniversari d’aquesta agrupaci贸, que va comen莽ar en 2012 realitzant dos serveis a la setmana amb 14 voluntaris i actualment presta 500 serveis a l’any i t茅 actius 25 membres.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Ferreres, ha explicat que aquesta entitat “va existir fa molts anys, per貌 va desapar猫ixer i fa cinc es va tornar a recuperar”. Aix铆, aquest equip de govern “ha seguit recolzant aquest projecte, destinant un major pressupost i dotant-ho de mitjans t猫cnics i materials perqu猫 exercisquen la seua labor de voluntariat en les millors condicions”.

cal destacar que dels 2.000 euros que es van invertir el primer any en l’agrupaci贸, s’ha passat als 8.000 en aquest exercici. Ferreres ha indicat que “cada vegada s贸n m茅s voluntaris i presten m茅s serveis i 茅s necessari augmentar aquesta partida”. A m茅s, tamb茅 s’ha invertit en el nou vehicle que en breu es pintar脿 i retolar脿 “i en unes setmanes estar脿 ja prestant servei en el carrer”.

Fins ara Protecci贸 Civil tan sol disposava d’una furgoneta que utilitzava per a totes les seues tasques, per la qual cosa amb aquest nou vehicle “podran fer despla莽aments m茅s c貌modes i r脿pids”, ha assenyalat l’edil, qui ha afegit que els voluntaris “fan una labor imprescindible i estan totalment integrats en la vida social, participant i col路laborant en pr脿cticament tots els actes que s’organitzen en la nostra ciutat”.

En aquest sentit, l’alcaldessa, Tania Ba帽os, ha destacat “la labor desinteressada” que duen a terme els voluntaris “i la seua gran aportaci贸 al municipi, perqu猫 desmenteixen a莽貌 que les persones sempre cerquen el seu benefici personal, ja que en aquest cas ho fan per a ajudar desinteressadament per a ajudar als altres, estant al costat de la gent”.

“Moltes vegades 茅s un treball desagra茂t i poc valorat, per貌 la seua pres猫ncia 茅s fonamental i treballen en coordinaci贸 amb la Policia Local i la resta de forces de seguretat”, ha afirmat Ba帽os. Per a莽貌, “anem a seguir per aquest cam铆 de seguir formant als voluntaris per a millorar el servei que presten a la ciutadania”.

Per a celebrar aquest cinqu猫 aniversari l’agrupaci贸 de Protecci贸 Civil va organitzar un menjar de germanor, que tamb茅 va servir per a nomenar cap d’unitat a Samuel Garc铆a i caps d’equip a Ricardo Sanz i Emil Adrian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.