fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presenta les activitats del programa La Vall Dansa

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presenta les activitats del programa La Vall Dansa

L’acte central ser脿 la Gala de la Dansa, encara que es desenvoluparan altres activitats com una flashmob flamenca, un taller de dansa africana i un taller de dansa inclusiva, totes elles gratu茂tes.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presenta la tercera edici贸 del programa La Vall Dansa, en el qual se celebraran activitats gratu茂tes durant tot el mes de febrer per a commemorar el mes de la dansa. Les activitats comen莽aran l’1 de febrer, a l’Auditori Leopoldo Pe帽arroja, amb una flashmob flamenca, amb el taller de dansa africana i amb la Gala de la Dansa; el dia 15 de febrer es dur脿 a terme al Palau de Vivel el taller de dansa inclusiva i, finalment, el 28 de febrer es realitzar脿, tamb茅 a l’Auditori Leopoldo Pe帽arroja, l’espectacle ‘La Plataforma’, a c脿rrec de la Jove Companyia del Conservatori Professional de Dansa de Val猫ncia.

“Volem que la dansa arribe a totes i tots i que puguem ser part铆cips de tots els moviments culturals que sorgixen a la nostra ciutat”, explica la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui definix la programaci贸 com molt “completa, variada, inclusiva i educativa”.

Com a novetat, enguany els tres instituts de la localitat participaran en la Gala de la Dansa amb actuacions que tenen la viol猫ncia com a tem脿tica central. A m茅s enguany s’ha buscat la implicaci贸 dels barris, tal com ha explicat la regidora de Dinamitzaci贸 de Barris, Elena P茅rez: “este 茅s un projecte de proximitat i d’acostament de la dansa als nostres barris i al nostre ve茂nat i continuarem treballant perqu猫 La Vall Dansa s’integre en tota la nostra societat”.

Els membres de Rytme, Mari谩n L贸pez i Aquil铆 Abad, han demanat a les persones participants en la flashmob flamenca que porten un detall flamenc per a “omplir de color la cercavila”, que s’iniciar脿 en la rotonda de l’Avinguda Jaume I i l’Avinguda Sud-oest i que finalitzar脿 en el hall de l’Auditori. Tamb茅 han indicat que, despr茅s de la participaci贸 dels IES en la Gala de la Dansa, es dur脿 a terme una part m茅s professional a c脿rrec de tres companyies: “agra茂m a l’Ajuntament per fer possible que estes activitats siguen gratu茂tes i obertes al poble i animem a participar, no sols a la ciutadania de la Vall, sin贸 tamb茅 als pobles dels voltants”.

Les 煤niques activitats que requerixen invitaci贸 (tamb茅 gratu茂ta) s贸n la Gala de la Dansa i l’actuaci贸 La Plataforma. Estes es poden aconseguir en els centres socials de cada barri, o b茅 posant-se en contacte amb l’acad猫mia Rytme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.