fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda presenta la nova oferta d’activitats formatives amb descomptes

L’Ajuntament d’Onda presenta la nova oferta d’activitats formatives amb descomptes

Els onders que es troben en situaci贸 de desocupaci贸, els discapacitats, pensionistes i els ve茂ns que procedisquen d’altres municipis que hagen signat el corresponent conveni de col路laboraci贸 amb el consistori en mat猫ria formativa es beneficiaran de tarifes redu茂des.

La regidora d’educaci贸 de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha presentat aquest mat铆 la nova oferta d’activitats formatives municipals del curs 2016/2017.

Des de la Regidoria s’aposta per una cont铆nua formaci贸 com a ferramenta b脿sica per al desenvolupament de les persones. Amb aquesta premissa, Ribes ha explicat que els cursos s’inclouen en “una programaci贸 completa i de qualitat que l’Ajuntament ofereix als ve茂ns del municipi que vulguen ocupar el seu temps lliure en all貌 que m茅s els agrade”. Per a la Regidoria que dirigeix Ribes, 茅s molt important que els cursos que proposa l’Ajuntament “milloren el benestar dels ve茂ns del municipi i que aquestes activitats servisquen perqu猫 Onda es convertisca a poc a poc en una ciutat m茅s saludable”.

D’aquesta manera, l’Ajuntament continua oferint cursos que s’adapten a les aptituds i edats de tots els onders i adequa l’oferta a la demanda. La nova programaci贸 per la qual aposta el consistori inclou els cursos cl脿ssics que s’uneixen a quatre novetats. Per a aquest quadrimestre, la regidoria anuncia els cursos ‘Alimentaci贸 i receptes saludables per a tots’, ‘Pensament positius: una actitud per a afrontar la vida’, ‘Intel路lig猫ncia emocional’ i ‘L’art de cuidar-se: com millorar el teu autoestima’.

Aix铆 mateix, ha destacat que “per a l’equip de govern 茅s clau que tots els ciutadans tinguen una major facilitat per a accedir a la formaci贸”. Per aix貌, ha recordat que l’Ajuntament ofereix una reducci贸 del preu de les taxes als onders que es troben en situaci贸 de desocupaci贸, als discapacitats, a pensionistes, i als ve茂ns que procedisquen d’altres municipis que hagen firmat el corresponent conveni de col路laboraci贸 amb l’Ajuntament d’Onda en mat猫ria formativa.

Les persones que desitgen cursar aquestes activitats a Onda podran realitzar la preinscripci贸 a partir de dilluns 19 fins al divendres 23 en l’Ajuntament, en horari de 9 a 13.30 hores. El dimarts 27 de setembre, en la Sala d’Actes de la Casa de la Cultural, es realitzar脿 el sorteig per a saber l’orde de matr铆cula, que podr脿 formalitzar-se del 3 al 17 d’octubre en el SAT o per internet en l’enlla莽 https://autoliquidaciones.onda.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.