fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’UJI implanta la doble titulaci贸 de Grau en ADE i Dret el pr貌xim curs

L’UJI implanta la doble titulaci贸 de Grau en ADE i Dret el pr貌xim curs

La Universitat Jaume I implantar脿 el pr貌xim curs acad猫mic 2017/2018 el programa de doble titulaci贸 en ADE-Dret, que conjumina els avantatges dels dos graus amb l’objectiu de formar professionals altament qualificats.

La nova doble titulaci贸 s’oferir脿 per a un grup redu茂t de 30 estudiants, que hauran de superar un total de 384 cr猫dits, repartits en cinc cursos de 72 cr猫dits cadascun, m茅s un 煤ltim semestre de 24 cr猫dits dedicat als treballs de final de grau i les pr脿ctiques externes.

La doble titulaci贸 ADE-Dret at茅n a un perfil professional altament demandat per empreses, organismes i institucions. El ventall d’eixides laborals 茅s molt ampli i inclou diferents llocs de responsabilitat en la gesti贸 empresarial, a m茅s d’habilitar per a l’exercici lliure de determinades professions com ara consultor i assessor d’empreses en diferents camps, analista d’inversions, gestor d’entitats no lucratives, auditor o advocat (despr茅s de la superaci贸 dels requisits legals de capacitaci贸 professional).

Tamb茅, amb una oposici贸 pr猫via, acc茅s a llocs com ara notari, registrador de la propietat i mercantil, jutge, fiscal, inspector de treball, inspector d’Hisenda, advocat i lletrat de les administracions p煤bliques i dels 貌rgans constitucionals, t猫cnic comercial de l’Estat, inspector d’entitats de cr猫dit, auditor del Tribunal de Comptes, o cos diplom脿tic, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.