fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 3.000 persones al novembre en La Llum de la Memòria de Benassal

Més de 3.000 persones al novembre en La Llum de la Memòria de Benassal

L’exposició La Llum de la Memòria, promoguda per la Diputació de Castelló a Benassal i Castellfort, s’ha convertit en un revulsiu turístic per a tots dos municipis.

Només durant novembre més de 3.000 persones han visitat esta mostra artística. Des de la Diputació de Castelló s’ofereix un servei gratuït perquè associacions i col·lectius puguen gaudir d’una jornada lúdica i cultural.

L’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, ha incidit que amb esta iniciativa s’ha reforçat el turisme en uns mesos de temporada baixa a l’interior castellonenc. “D’esta manera donem a conèixer els nostres pobles a una gran quantitat de visitants a través de la cultura i el patrimoni”.

L’arribada d’autobusos està suposant que els restaurants tinguen una inusitada activitat durant estos dies, tant entre setmana com en caps de setmana.

Cal recordar que la mostra d’art sacre La Llum de la Memòria es pot visitar en l’ermita de la Mare de Déu de la Font de Castellfort i en tot el nucli històric de Benassal, destacant el Forn, la Torre de la Presó i la Mola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.