fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella engega el Taller de Memòria per a la Gent Gran del Centre de Dia

Morella engega el Taller de Memòria per a la Gent Gran del Centre de Dia

Ahir va començar el Taller de Memòria del Centre de Dia que s’imparteix provisionalment al Club a causa de l’elevada participació.

Morella va engegar ahir el Taller de Memòria del Centre de Dia destinat a exercitar la memòria de la Gent Gran. D’esta manera, el Club alberga esta activitat a causa de l’elevada participació que ha tingut este taller per tal d’ubicar a tots els participants. El Taller de Memòria compta amb 30 participants i pretén realitzar diferents activitats que ajuden a la Gent Gran a treballar la memòria. Així, es realitzen activitats educatives per a reactivar esta.

La regidora de la Gent Gran, Malú Blasco, ha assenyalat que “és un taller molt important que tracta d’exercitar la memòria de la Gent Gran, ja que la pèrdua d’esta és un dels problemes més freqüents en gent d’avançada edat”. L’edil ha comentat que “el Taller de Memòria és un èxit de participació i, provisionalment, estan ubicats al Club perquè al mateix Centre de Dia no cap a l’elevat nombre de gent que s’ha inscrit. Així, estem buscant una solució per albergar esta activitat tan important”. Finalment, Malú ha volgut “agrair als treballadors del Centre de Dia la seua implicació en este projecte i el gran treball que realitzen a l’hora de prevenir o solucionar els problemes característics de l’edat”.

El Centre de Dia de Morella realitza diferents tallers durant l’any que pretenen potenciar l’activitat de la Gent Gran. Així, s’ofereixen serveis de fisioteràpia, logopeda i menjador destinat a persones majors que viuen soles. D’esta manera, el Centre de Dia compta amb estos serveis complementaris a més del Taller de Memòria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.