fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Paula Selma, Aitana Esteller i David Aragonés són els nous representants de la Falla Barri d’Onda

Paula Selma, Aitana Esteller i David Aragonés són els nous representants de la Falla Barri d’Onda

La restaurant La Regente va albergar l’esdeveniment.

Dissabte passat, la Falla Barri D’Onda va celebrar en el restaurant La Regente de Borriana l’acte de comiat dels seus representants de l’any 2018 i el nomenament de les persones que conduiran la falla durant l’any 2019.

Durant l’acte, es va acomiadar a Ivàn Ribes, Berta Hernández i Sergio Navarro, membres de la Junta gestora, als presidents infantils Marc Aragonés i Marc Esteller, la Cort d’Honor Infantil formada per Rocío Redondo, Lucía Ribes, Aitana Esteller i David Aragonés, Valeria Madueño, Carmen Martínez, Neus Marquès, Claudia Pescador i Lara Ribes, al costat de la fallera major infantil Sara Gimeno. També van estar Naiara Arenós i Andrea Ventura al costat de la Fallera Major Silvia Navarro.

Després de finalitzar l’acte de comiat, es va iniciar el nomenament dels representants de la falla per a l’any 2019. La junta gestora, la van tornar a forma Iván Ribes, Berta Hernández i Sergio Navarro, amb la novetat de Sara Gimeno com a Presidenta Infantil.

Seguidament van ser nomenades les Falleres, major i infantil, Paula Selma Huguet i Aitana Esteller Mingarro. A Paula li acompanyaran Naiara Arenós García, Silvia Navarro Godos, Sonia Hoyos de Prado i Marina Ribes Anguera com a cort d’honor. D’altra banda, a Aitana Esteller li abrigallaran Lucía Ribes Grandío, Nuria Esteban Almenara, Carmen Martínez Felip, Neus Marquès Petit, Valeria Madueño Felipe, Claudia Pescador Selma, Natalia i Quique Pomares Monsonís, i Lara Ribes García. A més, el Cavaller Acompanyant d’Aitana serà David Aragonés Hernández.

En finalitzar l’acte, es va celebrar un sopar de gala i un ball amb Dj’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.