fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola du a terme les tasques de neteja i desbrossament després del temporal

Peníscola du a terme les tasques de neteja i desbrossament després del temporal

El consistori estudiarà sol·licitar ajudes a les administracions superiors i donarà prioritat a l’accessibilitat de zones habitades, així com el restabliment de l’estat òptim de les platges.

Després del pas del temporal de pluges per la localitat del Baix Maestrat, els serveis d’emergències i les brigades de neteja s’han posat a treballar per restablir la normalitat.

Al llarg de l’alerta roja per pluges, més de mig centenar d’efectius municipals, entre brigades i Policia Local, que ha comptat amb patrulla de reforç en cada torn, han atés els requeriments de la ciutadania, així com han desplegat el dispositiu de prevenció i emergències.

A tots ells s’han sumat els integrants de les brigades de neteja, que ja van iniciar els treballs dissabte en neteja de vials i accessos al municipi, i continuen treballant, ja avui dilluns, en l’adequació i arranjament de camins rurals, així com en la neteja de platges.

La Guàrdia Civil ha comptat també amb reforç d’efectius, i al llarg dels dies d’alerta s’ha comptat amb l’assistència dels bombers del Consorci Provincial, així com forestals, que han evacuat l’aigua de les zones inundades per facilitar que el cap de setmana Peníscola començara el dia amb la circulació totalment restablerta.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha fet balanç de les xifres que ha deixat el temporal i ha valorat “la importància de la prevenció per no haver hagut de lamentar danys personals i haver tingut la capacitat de minimitzar els danys materials”. En esta línia, ha agraït l’advertiment de la Direcció General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, així com tot el treball dels diferents agents que han intervingut en el desplegament del dispositiu durant l’alerta roja: Policia Local, Guàrdia Civil, Consorci Provincial de Bombers i Brigada Municipal de Serveis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.