fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola es prepara per a un Carnestoltes amb més de 800 participants

Peníscola es prepara per a un Carnestoltes amb més de 800 participants

Este cap de setmana la ciutat s’omplirà de disfresses.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola està ultimant ja al costat de la Brigada Municipal la logística per al desenvolupament dels actes previstos per a la celebració del Carnestoltes en el municipi. Este cap de setmana, 2,3 i 4 de febrer, la Ciutat en el Mar acollirà les diferents activitats previstes per a la festa més desimbolta de l’any.

El divendres començarà la celebració amb el ball de disfresses en la carpa de festes que se situarà en la plaça Santa María, per a continuar el dissabte amb la tradicional desfilada de comparses. El recorregut previst és el mateix que el passat any i discorrerà per Pl. Sant Isidre, Pl. Constitució, Av. d’Espanya, Av. de la Mar, Pl. Illueca, Ullal de l’Estany, Av. d’Espanya, Av. de la Mar, Pl. Illueca, C. Blasco Ibáñez, C. del Mestre Bayarri, per a finalitzar en l’Edifici Sociocultural.

La jornada acabarà amb un ball de màscares en la carpa de festes i el festeig arribarà a la seua fi el diumenge amb la desfilada de la vesprada i el tradicional enterrament de la sardina, precedit per l’habitual xocolatada popular. La regidora de Festes, Raquel París, ha convidat a tots els veïns a participar de la festa i ha agraït i destacat als 800 participants que s’han inscrit ja per a formar part de les desfilades, en un total de 16 comparses. “Enguany, hi ha menys comparses i més nombroses, doncs la mitjana de cada grup supera els 50 integrants, arribant a superar els 100 en alguna d’elles” ha explicat París, augurant un “carnestoltes ple de color i creativitat”.

Més informació a: http://www.peniscola.org/ver/9009/Carnaval-2018.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.