fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Torna ‘Bocabadats’, un programa de teatre, m煤sica i tallers per a la primera inf脿ncia

Torna ‘Bocabadats’, un programa de teatre, m煤sica i tallers per a la primera inf脿ncia

Del 12 de novembre al 4 de desembre tindr脿 lloc la quarta edici贸 de ‘Bocabadats’, un programa adre莽at espec铆ficament per a la primera inf脿ncia que enguany inclou teatre, m煤sica i tallers. El plat fort ser脿 l’actuaci贸 aquest diumenge 13 de novembre del cantacan莽ons Dani Miquel.

Aquest dissabte arrancar脿 la quarta edici贸 del programa ‘Bocabadats’, una proposta de la Regidoria de Cultura que amb els anys ha anat prenent forma fins arribar a consolidar-se com una aposta pel p煤blic infantil, especialment per la primera inf脿ncia.

La programaci贸 consta d’espectacles com ‘M脿 i Manetes’, de Sandra Rossi o ‘Caca’, d’Engrata teatre, una companyia que ha obtingut 猫xits importants amb altres espectacles com ‘Peus’. A m茅s, hi haur脿 teatre en angl茅s, amb ‘The Three Little Pigs’, de Blue Mango.

El plat fort d’aquesta edici贸 de ‘Bocabadats’ ser脿 l’actuaci贸, diumenge 13 a les 12.00 hores a la pla莽a del Mucbe, del cantacan莽ons Dani Miquel, que oferir脿 una selecci贸 dels seus 煤ltims treballs, amb temes com ‘La Masereta’, ‘La xata merenguera’, ‘Serra de Mariola’, ‘Les pometes’, ‘Cigronet’ o ‘El poema al sol i a la lluna’.

La programaci贸 es completa amb l’espectacle ‘Xup Xup’, un cl脿ssic en aquest programa, i de tres tallers did脿ctics familiars relacionats amb la pintura de Van Gogh, la cer脿mica neol铆tica o la cultura ibera.

Download (PDF, Desconocido)

Leave a Reply

Your email address will not be published.