fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Turisme ambienta Benicarl贸 amb imatges commemoratives de la Festa de la Carxofa

Turisme ambienta Benicarl贸 amb imatges commemoratives de la Festa de la Carxofa

Els vinils ja s’estan col路locant en els espais en qu猫 tradicionalment se celebren els actes m茅s destacats de la Festa. A banda d’homenatjar i recordar la Festa tamb茅 es pret茅n continuar promocionant el producte de la Carxofa de Benicarl贸, amb gran import脿ncia a l’economia del municipi.

L’Ajuntament de Benicarl贸, a trav茅s de la Regidoria de Turisme, ja ha comen莽at a ambientar la ciutat amb elements decoratius que pretenen homenatjar la Festa de la Carxofa i evocar els que s贸n tradicionalment els actes m茅s multitudinaris.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha ressaltat que 芦encara que enguany no puguem celebrar la Festa de la Carxofa com cada any, hem de seguir promocionant la Carxofa, perqu猫 Benicarl贸 茅s un poble d’agricultors i el producte t茅 molta import脿ncia en l’economia禄. 芦Amb aquests actes pretenem que la gent recorde que aquesta 茅s la data de la Festa de la Carxofa i no l’esborre del calendari禄, ha finalitzat la regidora.

Aix铆, a la zona de la pla莽a de la Constituci贸 on tradicionalment se celebra la Torrada Popular s’ha col路locat una imatge commemorativa de l’acte, un dels m茅s multitudinaris. Per la seua banda, a la Cambra Agr脿ria s’han situat diversos vinils que recopilen part del proc茅s de la carxofa, des del moment de la plantada, al moment de plena producci贸 fins que la carxofa es troba en flor, que 茅s el final del cicle.

Tamb茅 s’han decorat espais com el carrer de Ferreres Bret贸 i el carrer de Sant Joan, on s’ha situat un vinil d’un carxofar que pot servir perqu猫 les persones que vulguen es fotografien amb la imatge de fons.

Un altre dels elements art铆stics que aniran apareixent pels carrers de Benicarl贸 s贸n les carxofes de la iniciativa CarxofArt. La primera que ha arribat al carrer es troba a la pla莽a de la Constituci贸, i 茅s la de l’artista Grego Acebedo, on es pot llegir la paraula 芦carxofa禄 escrita en 40 idiomes. Pr貌ximament aniran apareixent les altres quatre escultures decorades per altres artistes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.