fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vall d’Alba fa efectives ajudes per valor de 4.800 euros entre 80 estudiants d’ESO i Batxillerat

Vall d’Alba fa efectives ajudes per valor de 4.800 euros entre 80 estudiants d’ESO i Batxillerat

L’Ajuntament de la Vall d’Alba anuncia que ja s’han fet efectives les transferències sol·licitades pels alumnes de la localitat que estan cursant estudis d’ESO i Batxillerat. En total, són 80 els estudiants beneficiats de la mesura social impulsada per l’equip de govern que presideix Marta Barrachina, amb un muntant econòmic que aconsegueix els 4.800 euros.

L’alcaldessa de la localitat, Marta Barrachina, ressalta que “el consistori compleix amb les famílies del municipi un any més, una política que venim desenvolupant des de fa més de dues dècades i que permet a les famílies comptar amb una important ajuda en l’adquisició de material educatiu”, ha declarat, després d’analitzar l’evolució de les peticions rebudes amb la edila d’Educació de la Vall d’Alba, María Esteve.

Des del consistori es destaca que si algun dels alumnes no ha presentat encara la sol·licitud, “encara és a temps, ja que el termini per a presentar la instància acaba el pròxim 21 d’abril”.

Barrachina recorda que són moltes les ajudes que té vigents l’Ajuntament de la Vall d’Alba en matèria de suport social a les famílies amb xiquets, com són cursos de reforç d’anglès, la Escola d’Estiu o els cursets d’activitats esportives d’estiu en la piscina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.