fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real celebra la IV Fashion Night amb nova data exclusiva per a donar protagonisme al comerç local, descomptes i sorpreses

Vila-real celebra la IV Fashion Night amb nova data exclusiva per a donar protagonisme al comerç local, descomptes i sorpreses

Al voltant de 80 comerços obriran les portes el dissabte 8 fins a la mitjanit en un ambient festiu que comptarà amb novetats, música en viu, desfilades de moda també per a mascotes, 28 zones outlet, degustacions i productes especials

La Fashion Night tornarà a convertir Vila-real en un gran aparador comercial per quart any consecutiu el dissabte 8, una data seleccionada en exclusiva perquè el comerç local siga el gran protagonista amb tot tipus de descomptes, degustacions i activitats paral·leles fins a les 24.00 hores.

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, i el president de la Unió de Comerç (Ucovi), Paco Arrufat, han presentat aquesta nova edició, que comptarà amb al voltant de 80 comerços, tant pertanyents a Ucovi com independents, que oferiran tot tipus de productes, des de moda per a totes les edats, fins a perruqueria, decoració, oci, viatges, complements per a mascotes i un llarg etcètera amb grans descomptes i sorpreses, acompanyats de música en directe, degustacions i desfilades.

“Volem agrair la fidelitat dels clients que compren en la ciutat amb una gran festa del comerç que no deixarà indiferent a ningú i que gràcies al seu horari ampliat permetrà que més persones puguen aproximar-se, conèixer les tendes i els seus productes i participar en les activitats organitzades”, indica Ochando.
Entre les novetats que enguany incorpora l’esdeveniment destaca el canvi de dates, avançant-se en el temps per a comptar amb un espai propi en el calendari d’activitats. “La Fashion Night s’ha guanyat per dret propi un lloc en exclusiva en l’agenda de la ciutat per a passar a un nivell superior i posar-la més en valor”, indica. D’altra banda, es fa un pas més enllà amb l’oferta de 30 productes concrets que comptaran amb el segell Fashion, que només es podran trobar aqueixa mateixa nit, de manera exclusiva, i que se sumen als descomptes generals en col·leccions o establiments.

A més, enguany hi haurà 28 zones outlet i un Punt Fashion a la Casa dels Mundina, on se situaran aquells establiments allunyats de la zona centre i on també s’oferirà servei de ludoteca amb tallers per a xiquets i un punt de gastronomia, en el qual tots els clients podran realitzar degustacions de productes.
Una altra de les novetats és l’adhesió de set locals hosteleros que elaboraran un Bocadito fashion (tapa) que inclourà una beguda pel preu de tres euros i, a partir de la mitjanit, l’Antic oferirà un còctel especial a 5 euros. A totes aquestes activitats se sumaran quatre punts de música en viu en els carrers Bayarri, Colom, Cova Santa i plaça Major –un més que l’any anterior-, activitats, detalls i degustacions en cada establiment i una desfilada de moda que tindrà lloc a la plaça Bayarri, en el qual també es mostraran les últimes tendències per a mascotes.

Tal com explica Paco Arrufat, “enguany hem creat un mapa en el qual es troben marcats tots els establiments i s’especifiquen les seues ofertes, productes especials i quines sorpreses ofereixen als qui s’acosten aqueixa nit, incloent-hi la programació íntegra en la Casa dels Mundina, on també hi haurà tallers de bellesa, maquillatge i perruqueria i noves tendències i acotant les actuacions musicals”. Un fullet que es repartirà a partir de demà a diferents establiments de la ciutat per a facilitar la participació en la gran festa del comerç. “Els centres comercials no podran competir amb aquesta activitat que se suma a unes altres que des de la Regidoria d’Economia i Ucovi impulsem per a millorar l’economia de la ciutat i en la qual esperem que hi haja una participació massiva”, conclou Ochando.

Leave a Reply

Your email address will not be published.