Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora reconeix Rafael Puig després de proclamar-se campió de moto nàutica a Aragó

Almassora reconeix Rafael Puig després de proclamar-se campió de moto nàutica a Aragó

L’atleta, que entrena en aigües almassorines, ha competit en nombrosos campionats nacionals durant l’any 2017.

L’Ajuntament d’Almassora ha volgut posar en valor el triomf del corredor de moto nàutica Rafael Puig, qui es va proclamar campió de la categoria F3 en el circuit d’Aragó. L’almassorí ha compartit el seu triomf amb l’alcalde accidental, Santiago Agustí, i l’edil d’Esports. “Ha sigut una temporada espectacular en la qual he confirmat la meua vàlua com a corredor en diversos campionats nacionals i espere poder continuar fent-ho en 2018”, ha assegurat l’atleta.

Durant la temporada, Puig també ha participat en les competicions ‘offshore’ de navegació i resistència disputades a Tarragona, Osca i Saragossa, en les quals s’ha classificat en primera posició. La seua presència en la platja d’Almassora és habitual i ha assistit en les dues travessies nadant celebrades en el municipi, en les quals el pilot ha transportat als jutges de la prova.

La moto Puig, aparcada en plena plaça Pere Cornell per a la recepció de les autoritats municipals, ha encuriosit dels transeünts. El corredor ha presentat davant Agustí i Trenco els seus títols i ha comentat els detalls d’un model de vehicle que li ha permés signar una temporada impecable.

Segons el regidor d’Esports,”és un orgull per a Almassora que algú que entrena en la nostra costa i ha començat la seua afició ací haja arribat a convertir-se en un professional d’aquesta disciplina”. L’edil i Puig han acordat iniciar les gestions per a la creació d’un club, ja que “el nostre municipi té els espais necessaris per a practicar este esport i per a acollir-hi competicions relacionades”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.