fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana acollir脿 a l’octubre el Campionat Europeu de Caiac Polo

Borriana acollir脿 a l’octubre el Campionat Europeu de Caiac Polo

L’organitzaci贸 conjunta d’Ajuntament, Generalitat, Federaci贸 de Pirag眉isme i BurrianaNova portar脿 fins a la ciutat equips de fins a dotze pa茂sos en una prova que tindr脿 lloc entre el 30 d’octubre i el 2 de novembre.

Les instal路lacions de la Marina BurrianaNova de Borriana han estat el lloc elegit per a la presentaci贸 oficial del Campionat Europeu de Caiac Polo que Borriana acollir脿 el proper mes d’octubre. A l’acte de presentaci贸 han participat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el regidor d’Esports, Vicent Granel, la directora de les Escoles de la Mar de la Generalitat, Diana Saura, el president de la Federaci贸 Valenciana de Pirag眉isme, J. Antonio Cinto i el director de BurrianaNova, Pepe Guill茅n, que han exemplificat l’enteniment entre tots els implicats en l’organitzaci贸 d’un esdeveniment de caire continental.

El m脿xim responsable de l’脿rea esportiva municipal, Vicent Granel, ha iniciat el torn de paraula dins l’acte de presentaci贸 mostrant 鈥渓a satisfacci贸 que tenim d’haver aconseguit coordinar, treballar i fer possible la celebraci贸 d’un campionat europeu en un esport com el caiac polo que cada vegada t茅 m茅s seguidors i que n’茅s l’exemple perfecte del potencial i les instal路lacions de Borriana per acollir cites tant importants com aquesta en la qual participen equips de fins a dotze pa茂sos diferents del continent鈥.

A continuaci贸, ha estat el president de la Federaci贸 Valenciana de Pirag眉isme, J. Antonio Cinto el que ha volgut remarcar 鈥渓a bona entesa que hem tingut entre totes les institucions, federacions i empreses per tal d’acollir el campionat europeu. En ocasions 茅s fa dif铆cil poder coordinar esdeveniments d’aquesta magnitud, per貌 aquesta vegada la feina pr猫via a l’organitzaci贸 ha estat molt r脿pida i satisfact貌ria per totes els parts implicades鈥.

Per part de BorrianNova, el seu responsable, Pepe Guill茅n tamb茅 ha mostrat la seva satisfacci贸 鈥減er seguir acollint esdeveniments relacionats directament amb els esports aqu脿tics com ja hem fet altres vegades amb campionats auton貌mics o nacionals. Ara fem un pas qualitatiu m茅s amb el campionat d’Europa, i estem segurs i conven莽uts que, amb tot el treball realitzat pr猫viament, els serveis que oferim des de BurrianaNova tornaran a estar a l’altura d’una prova de nivell internacional鈥.

Des de les Escoles de la Mar de la Generalitat, la seva directora, Diana Saura ha parlat sobre la doble aportaci贸 que oferiran per al desenvolupament de la competici贸. Tal com ha explicat Saura 鈥渓es Escoles de la Mar oferirem fins a 100 places per a l’hostalatge dels participants en el campionat d’Europa, a m茅s de que aquest any tamb茅 s’oferir脿 un servei de restauraci贸 que tindr脿 molt en compte el car脿cter ecol貌gic tant de productes com de material utilitzat鈥.

Finalment, ha estat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont qui ha tancat la presentaci贸 鈥渁mb l’alegria de saber que Borriana segueix creixent com a seu que acull campionats esportius d’un impacte i una 铆ndole cada vegada major. Hem tingut competicions locals, auton貌miques o nacionals, per貌 amb l’arribada de l’Europeu de Caiac Polo es demostren les possibilitats tant d’acolliment de les nostres instal路lacions com d’organitzaci贸 per part de les institucions i empreses implicades鈥. Safont ha concl貌s que 鈥渁 m茅s aquest tipus d’esdeveniments tamb茅 ha de servir per al vessant educatiu entre els m茅s joves de la nostra ciutat, i tal com ha comentat la directora dels Escoles de la Mar, esperem que tamb茅 serveixi per seguir atraient als nostres ve茂ns i ve茂nes cap a una mar i uns esports aqu脿tics que durant anys han estat d’esquena a la ciutat鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.