fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana recupera la Gala de l’Esport

Borriana recupera la Gala de l’Esport

Els aspirants hauran de presentar la seva candidatura abans del dilluns 23 a les 14:00 hores en el registre municipal per a una Gala que tindr脿 lloc el dia 27 de gener.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriana ha anunciat la recuperaci贸 de la celebraci贸 de la Gala de l’Esport que no se celebra a la ciutat des de 2003 i que tal com ha explicat el m脿xim representant municipal de l’脿rea esportiva, Vicent Granel, 鈥渆ra m茅s que necessari tornar a programar la Gala per premiar i posar en valor el magn铆fic nivell d’esportistes aficionats i professionals que tenim a la ciutat, per la qual cosa el proper 27 de gener a partir de les vuit de la vesprada el CMC La Merc猫 tornar脿 a ser el centre de les mirades de l’esport municipal鈥.

Una de les novetats que des de la regidoria d’Esports s’ha volgut detallar de forma pr猫via a la celebraci贸, 茅s la presentaci贸 de candidatures a emplenar abans del dilluns dia 23 a les 14:00 hores en el registre municipal.

Els premis presentats en la recuperada Gala de l’Esport en seran vuit: al Millor Esportista Promesa Mascul铆 i Femenina, al Millor Esportista Mascul铆 i Femenina, Premi a l’Esport i Discapacitat, en el qual es valoraran els esportistes de qualsevol edat amb reconeixement de discapacitat, Premi al Centre Educatiu Promotor de la Activitat F铆sica i de l’Esport, Premi a l’Entitat Promotora de l’Activitat F铆sica i de l’Esport a Borriana, per la seva col路laboraci贸 amb el mateix, i finalment, un Esment Esportiu Especial que atorgar脿 l’Ajuntament de Borriana per la traject貌ria i treball al m贸n de l’esport.

En els premis poden conc贸rrer esportistes, entrenadors, directius, clubs esportius, empreses i ve茂ns i ve茂nes que acrediten la seva col路laboraci贸 desinteressada en l’activitat f铆sica i l’esport a Borriana. Els premis s贸n de lliure presentaci贸, per la qual cosa qualsevol persona o entitat municipal 茅s lliure de presentar una candidatura, sempre que complisca amb els requisits. El conjunt de les bases per presentar les candidatures poden consultar-se a la web del SME, http://sme.burriana.es.

Tal com ha volgut aclarir Granel 鈥渆s tracta de recuperar la Gala de l’Esport de la forma m茅s democr脿tica i oberta possible, perqu猫 totes les persones que practiquen esport a un o un altre nivell, puguen presentar les seues candidatures鈥. Per tant, els clubs esportius, centres educatius, associacions i esportistes individuals tenen sis dies de termini per presentar les seves candidatures.

Despr茅s ser脿 el jurat format pel regidor d’Esports, dos representants de clubs esportius col路lectius, dos clubs esportius individuals, dos centres educatius, dos representants d’esportistes inscrits en activitats municipals, i el t猫cnic municipal del SME, el que decidir脿 els premiats.

Finalment, la Gala de l’Esport tamb茅 servir脿 per lliurar els premis del I Circuit Local de Curses Populars de Borriana que s’ha celebrat durant el passat any.

La Gala de l’Esport tindr脿 lloc divendres 27 de gener a partir de les 20:00 hores en el CMC La Merc猫, en el que des del consistori s’espera que 鈥渃omporte la recuperaci贸 d’una celebraci贸 anual que serveix tant per premiar als esportistes m茅s destacats de l’煤ltim any, com per seguir amb la promoci贸 de la pr脿ctica esportiva en la qual tant s’ha treballat a Borriana en els 煤ltims mesos鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.