fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els Populars de Castell贸 demanen explicacions a Ruiz per les acusacions d'”amiguisme” que han eixit a la llum en la Banda Municipal de M煤sica

Els Populars de Castell贸 demanen explicacions a Ruiz per les acusacions d'”amiguisme” que han eixit a la llum en la Banda Municipal de M煤sica

M茅s de 30 m煤sics demanen respectar les bases, que regulen l’adjudicaci贸 de la pla莽a de director, aprovades en 2015.

El Grup Municipal Popular ha sigut coneixedor de les presumptes intencions de la regidora de Cultura i portaveu del govern municipal, Ver贸nica Ruiz, de modificar les condicions de contractaci贸 de la pla莽a de director de la Banda de M煤sica Municipal, quan aquestes van ser aprovades l’any 2015 amb la unanimitat dels membres que van participar en la Taula General de Negociaci贸.

El portaveu popular adjunt del Grup Municipal Popular, Juan Jos茅 P茅rez Maci谩n, ha manifestat: “Ruiz haur脿 de donar una explicaci贸, raonada, del motiu que ha portat a m茅s d’una trentena de m煤sics professionals a presentar un escrit mostrant la seua disconformitat i preocupaci贸 per les presumptes intencions de canviar les bases de contractaci贸 per a accedir a la pla莽a de director de la Banda Municipal de M煤sica de Castell贸”.

“脡s la segona vegada que els mitjans de comunicaci贸 es fan ress貌 de procediments de contractaci贸, presumptament sospitosos, per part de membres de Comprom铆s”, recorda Maci谩n referent a la pla莽a de gerent del Patronat d’Esports, “la designaci贸 dels quals 茅s imminent, i tot apunta al fet que ser脿 adjudicada a un representant de la formaci贸 nacionalista, que anava en les llistes i que 茅s, a m茅s, familiar del regidor Enric Porcar”.

“Fa un any els populars ja sab铆em el nom de qui anava a ser el pr貌xim gerent del Patronat d’Esports i no ens equivoquem. Fins ara hem coincidit amb el que s’ha publicat en els mitjans de comunicaci贸. Intenten revestir de democr脿cia el que 茅s una “ditcr脿cia” i el dolent no 茅s fer-ho, ja que la pla莽a de gerent d’Esports 茅s un lloc de lliure designaci贸, el reprotxable 茅s que van prometre que no ho farien”.

Per als populars, la Banda de M煤sica Municipal sempre ha sigut un actiu cultural important que s’integra en el patrimoni de la ciutat. I no entenen com un bipartit que s’erigeix en capdavanter de la defensa a ultran莽a de la Cultura i de la Transpar猫ncia arribe a provocar el malestar que ha generat entre la majoria dels membres de l’agrupaci贸 musical.

“Aquests s贸n els governs del canvi, d’una banda la formaci贸 Comprom铆s, en dubte per presumptes interessos de modificar unes bases de contractaci贸 per a afavorir als seus i, per una altra, els socialistes esguitats per enregistraments que desvelen plans de contractaci贸 basats a acomiadar per a contractar amics i familiars, com s’ha denunciat en l’hospital d’Alzira”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.