fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló acull el V Campionat de Natació per Comunitats aquest cap de setmana

Castelló acull el V Campionat de Natació per Comunitats aquest cap de setmana

El regidor d’Esports, Enric Porcar, explica que és “l’única cita nacional on participen els millors nedadors infantils i junior”

Castelló acollirà els dies 11 i 12 de febrer el V Campionat d’Espanya de Natació per Comunitats, el qual se celebrarà en les piscines municipals de la ciutat. El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Enric Porcar, ha presentat aquest esdeveniment juntament amb el president de la Real Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena; el president de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, Juan Pedro Rodríguez, i el diputat provincial d’Esports, Luis Martínez.

Així mateix, l’edil Porcar ha destacat que les instal·lacions de les piscines municipals de Castelló “ja han albergat amb gran èxit altres nacionals en els últims anys”. A més, ha explicat que la competició es desenvoluparà en quatre sessions, matí i vesprada, durant les dues jornades.

“Es tracta de l’única cita nacional on participen els millors nedadors infantils i junior de cada Comunitat. Això, juntament amb les bones qualitats de les instal·lacions i la bona organització conjunta, és el que fa tan atractiu aquest Campionat i que cada any participen 17 seleccions tota Espanya, amb un total aproximat de 520 nedadors”, ha reiterat el responsable d’Esports de l’ajuntament.

Entre participants, tècnics, membres de l’organització i públic assistent s’espera una afluència a la ciutat de Castelló d’unes 1.500 persones. Des de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana han ressaltat que albergar aquest tipus de competicions reporta un “benefici per als nedadors de la ciutat, província, i pels de la resta de la Comunitat Valenciana, per poder competir tan a prop i en una excel·lent instal·lació; i de la qual podran gaudir els nostres afeccionats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.