fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 cedeix l’煤s de Castalia al CD Castell贸n per als pr貌xims quatre anys

Castell贸 cedeix l’煤s de Castalia al CD Castell贸n per als pr貌xims quatre anys

No hi haur脿 c脿non, el consistori assumir脿 les reformes estructurals i el club, les obres de millora que requerisca la Lliga per a Segona.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i el president del Club Deportivo Castell贸n, Vicente Montesinos, han signat hui el conveni per a la utilitzaci贸 de l’estadi municipal Castalia, pel qual l’Ajuntament, com a propietari d’este, cedeix al club l’煤s i gaudi de les instal路lacions per quatre anys, coincidents amb les temporades esportives. L’autoritzaci贸 s’atorga sense subjecci贸 a c脿non, tenint en compte que l’ascens a la lliga nacional de futbol professional aconseguit este estiu comportar脿 la realitzaci贸 d’obres d’adequaci贸 de les instal路lacions per part del club.

“Hui hem signat el conveni de cessi贸 d’煤s de l’estadi municipal Castalia, pel qual el Castell贸n podr脿 utilitzar les instal路lacions els pr貌xims quatre anys”, ha explicat l’alcaldessa. “Estic molt satisfeta perqu猫 茅s una mostra clara de com l’Ajuntament fa costat al club de futbol de la ciutat que acaba d’aconseguir l’ascens a Segona i agra茂sc el treball i l’esfor莽 realitzat pel club”, ha apuntat. “Tenim un gran equip i una gran afici贸 i ara hem signat un comprom铆s de col路laboraci贸 entre un gran equip i una gran ciutat per a invertir en l’estadi municipal”, ha dit Marco. Per la seua part, el president del CD Castell贸n, tamb茅 ha valorat este acord. “Vull donar les gr脿cies a l’Ajuntament i a l’alcaldessa pel treball realitzat per a aconseguir que el club i la ciutat tinguen el millor conveni possible”, ha assegurat Montesinos. A m茅s, totes dues parts s’emplacen per a avaluar una altra alternativa que contemple una autoritzaci贸 per a la cessi贸 de l’estadi a m茅s llarg termini.

Aix铆, i segons especifica el conveni, seran per compte del CD Castell贸n totes les actuacions i obres d’adequaci贸 i adaptaci贸 de les instal路lacions cedides derivades d’exig猫ncies definides per la Lliga de Futbol Professional, aix铆 com les obligacions que s’atribueixen al titular del recinte esportiu en el Reglament General d’Obres d’Adaptaci贸 de les mesures de seguretat en els recintes i instal路lacions esportives recollides en el Reglament General de la Lliga Nacional de Futbol Professional. A c脿rrec de l’Ajuntament quedaran les obres civils que suposen modificaci贸 substancial d’estructures o afecten sistemes generals, a excepci贸 de les citades anteriorment. El Castell贸n, a m茅s, queda facultat per a l’execuci贸 al seu c脿rrec d’aquelles obres que per iniciativa del club es consideren necess脿ries perqu猫 es milloren i enriquisquen les instal路lacions actuals interiors de l’estadi, sempre amb autoritzaci贸 expressa de la regidoria d’Esports, havent de ser fiscalitzades en la seua execuci贸 pels serveis t猫cnics competents de l’Ajuntament.

Quant al manteniment de l’estadi, ser脿 obligaci贸 del Castell贸n, el manteniment correctiu ordinari i extraordinari del terreny de joc, tancaments, xarxes i closos, llumin脿ries i altres elements no estructurals derivat del normal 煤s d’aquests elements. El club, aix铆 mateix, respondr脿 dels danys que es deriven de l’煤s de la instal路laci贸, ocasionats tant a tercers com a l’Ajuntament.

La cessi贸 d’煤s autoritzada queda subjecta a m煤ltiples condicions, entre elles que el club estiga al corrent d’obligacions amb l’Ag猫ncia estatal d’Administraci贸 Tribut脿ria i amb la Seguretat Social i que en el moment de l’entrada en vigor del present conveni tinga totes les llic猫ncies i permisos necessaris per a poder exercir la pr脿ctica esportiva i de competici贸. L’autoritzaci贸 es condiciona al manteniment en bon estat d’煤s, higiene, neteja i dec貌rum del domini p煤blic ocupat.

El club adoptar脿 les mesures de seguretat i vigil脿ncia que foren necess脿ries, tant en entrenaments, com en competicions, respectant i complint especialment les obligacions establides en la legislaci贸 de viol猫ncia esportiva, aix铆 com la normativa estatal i auton貌mica sobre espectacles esportius. A m茅s, no es podr脿 cedir, arrendar, hipotecar o transmetre el dret d’esta autoritzaci贸, l’incompliment de la qual donar脿 lloc a la revocaci贸 immediata d’este. Aix铆 mateix el club no podr脿 autoritzar l’煤s temporal de les instal路lacions, excepte autoritzaci贸 expressa de l’Ajuntament. El club s铆 que podr脿 explotar els quioscos de begudes aix铆 com el servei de cafeteria de l’estadi d’acord amb les normes vigents establides per a esta mena de serveis i mitjan莽ant la modalitat contractual que estime oport煤.

Respecte a l’autoritzaci贸 de cessi贸 d’煤s de Castalia, podr脿 ser revocada unilateralment per l’administraci贸 concedent en qualsevol moment per raons d’inter茅s p煤blic, sense generar dret a indemnitzaci贸, quan resulte incompatible amb les condicions generals aprovades amb posterioritat, produ茂sca danys en el domini p煤blic, impedisca la seua utilitzaci贸 per a activitats de major inter茅s p煤blic o menyscabe l’煤s general.

L’Ajuntament podr脿 ordenar discrecionalment les modificacions que l’inter茅s p煤blic i la normativa vigent exigisca, aix铆 com dictar les ordres pertinents per a mantindre o restablir la prestaci贸 corresponent. Com a titular de la instal路laci贸 podr脿 exercitar, en tot moment, les seues facultats de control, gesti贸 i inspecci贸 de les instal路lacions, obres locals i serveis, conservant, en tot cas, els poders de policia necessaris per a assegurar la bona marxa dels serveis i activitats que es realitzen en el recinte esportiu l’煤s del qual ha sigut autoritzat i vetlar pel compliment dels acords en el conveni rubricat.

Una altra de les cl脿usules 茅s que el CD Castell贸n, a partir de la temporada 2021-22, i durant la vig猫ncia del conveni, haur脿 de portar impr茅s en l’equipament esportiu utilitzat en els partits oficials de tots els seus equips, qualsevol que fora la seua categoria, l’escut institucional de l’Ajuntament de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.