fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 impulsa l’esport amb millores a totes les instal路lacions municipals i projectes a l’aire lliure

Castell贸 impulsa l’esport amb millores a totes les instal路lacions municipals i projectes a l’aire lliure

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha valorat positivament l’acollida de les instal路lacions del Street Workout ubicat al Grau.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s del Patronat d’Esports, ha intensificat l’aposta per millorar la qualitat de les instal路lacions municipals i per impulsar projectes que acostin la pr脿ctica d’exercici f铆sic a tot tipus de p煤blic. D’una banda, el regidor de l’脿rea, Enric Porcar, ha recordat les inversions m茅s rellevants previstes en les instal路lacions del parc Esportiu Sindical, la piscina ol铆mpica, el Gaet脿 Huguet, el Cast脿lia o el Chencho, entre uns altres.

Per un altre, Porcar ha destacat el nou projecte que permetr脿 acostar l’esport a tot el p煤blic a trav茅s d’un gimn脿s al carrer, conegut com Street Workout. La instal路laci贸, situada enfront del camp de futbol Javier Marquina ha comptat amb una inversi贸 de 21.768 euros i “t茅 per objectiu que tothom, independentment dels seus recursos econ貌mics o les seves aficions, pugui acostar-se a exercitar a l’aire lliure”, en paraules del regidor.

Porcar ha destacat que “la instal路laci贸 de Street Workout est脿 situada en un empla莽ament privilegiat com l’茅s el Grau, al costat del camp de futbol, ja que a m茅s la zona est脿 freq眉entada per persones que surten a caminar, a c贸rrer, o que gaudeixen d’un dia a la platja durant els dies de bon temps”. La inversi贸 realitzada amb el Street Workout del Grau busca un nou enfocament a la pr脿ctica esportiva a Castell贸, ja que “ofereix noves possibilitats en una modalitat que guanya adeptes a tots els nivells”.

El projecte se sumeixi als aproximadament 40 treballs que el Patronat ha dut a terme en les 煤ltimes setmanes per millorar totes les instal路lacions esportives de la ciutat. En total, entre les obres de millora o l’adquisici贸 de nous equipaments, la regidoria d’Esports preveu invertir prop de 250.000 euros. L’objectiu de cada iniciativa 茅s, tal com ha destacat Porcar, “millorar i rehabilitar a poc a poc, a mesura que anem disposant de diners, totes les instal路lacions que en els 煤ltims anys no han rebut les inversions necess脿ries per garantir el correcte funcionament de la pr脿ctica esportiva”.

Sobre aquest tema, el regidor ha avan莽at que la instal路laci贸 que es beneficiar脿 de m茅s actuacions 茅s el Sindical, en la qual s’invertiran 62.000 euros. Quant als camps de futbol castellonencs, s’estan fent diverses actuacions com la reposici贸 de les l铆nies grogues en les instal路lacions de Sant Agust铆n i Gran Via i el canvi dels sistemes de reg en el Sindical i Rafalafena. Una altra actuaci贸 destacada 茅s el revestiment de la zona central de la pista de patinatge de velocitat del Chencho, pendent de remodelar des de 2012. En el pavell贸 Castalia s’han tret avanci quatre actuacions que tenen un import global de m茅s de 7.000 euros.

Respecte a la piscina ol铆mpica, s’ha dut a terme una millora de la zona de musculaci贸 i pes lliure en el gimn脿s destinat al p煤blic en general i a la zona d’entrenament funcional. L’actuaci贸 m茅s destacable per a l’esport de competici贸, a m茅s, 茅s l’ampliaci贸 de l’equip de cronometratge electr貌nic per poder fer competicions amb les 10 carrers que te la piscina. La inversi贸 en aquest recinte aconsegueix els 3.550 euros.

El Patronat tamb茅 t茅 previst, al llarg de les properes setmanes, adquirir un llit el脿stic per a la pista d’atletisme del Gaet脿 Huguet, m茅s ordinadors per acabar d’informatitzar les instal路lacions esportives, dotar el Chencho de material per a la pista de gimn脿stica esportiva i adquirir dos marcadors electr貌nics per a les pistes transversals del pavell贸 Ciutat de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.