fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Culmina el muntatge de l’estructura del nou pavell贸 esportiu d’Almassora

Culmina el muntatge de l’estructura del nou pavell贸 esportiu d’Almassora

El consistori finalitza una modificaci贸 de cr猫dits que injectar脿 m茅s de 53.000 euros al projecte.

Les obres per a la construcci贸 d’un nou pavell贸 en el poliesportiu La Garrofera d’Almassora avancen a bon ritme. L’煤ltima fase completada ha sigut la instal路laci贸 i muntatge de l’estructura met脿l路lica que constitueix l’esquelet de la nau i que va arribar al municipi la passada setmana.

Aix铆 mateix, l’equip de govern complementar脿 el projecte amb 53.741,88 euros, inclosos en la modificaci贸 de cr猫dits que elevar脿 a ple dilluns vinent. Esta quantitat va ser reservada en el pressupost de 2017 per貌 que no va poder invertir-se en retardar-se l’inici de les obres, motiu pel qual l’executiu incorpora ara els fons.

Tal com ha confirmat el regidor d’Esports, Xavier Trenco, “els treballs compleixen els terminis marcats inicialment i esperem que el Club de Gimn脿stica Almassora puga comen莽ar com m茅s prompte millor a entrenar en este nou pavell贸”. L’edil ha detallat que despr茅s de finalitzar les tasques de fonamentaci贸 i la instal路laci贸 de l’estructura met脿l路lica, la firma concession脿ria emprendr脿 “el muntatge de les parets de la nau, que seran de formig贸 prefabricat”. L’empresa tancar脿 la intervenci贸 amb la instal路laci贸 d’una coberta met脿l路lica, que s’estendr脿 tamb茅 per part dels laterals de l’edifici.

En total, el projecte compta amb un pressupost de 140.000 euros per a la construcci贸 de la nau. A esta aportaci贸 cal sumar els 22.000 euros que Esports ha invertit en la compra d’equipaments per a la pr脿ctica esportiva, com el tatami que haur脿 de ser instal路lat en el s貌l de l’edifici en culminar les obres.

Cal recordar que la superf铆cie del pavell贸 superar脿 els 450 metres quadrats i arribar脿 als 11 metres d’altura. Sobre els cinc metres, l’Ajuntament d’Almassora preveu instal路lar una vidriera que proporcionar脿 llum natural a l’interior de l’edifici. D’estamanera, la nau comptar脿 amb la superf铆cie necess脿ria per als equipaments de barra fixa i paral路leles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.