fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Campionat Autonòmic de Patinatge de Circuit torna a Almassora

El Campionat Autonòmic de Patinatge de Circuit torna a Almassora

A l’esdeveniment participen 150 patinadors pertanyents a nou clubs de la Comunitat Valenciana.

L’activitat sobre les pistes municipals de patinatge d’Almassora serà molt intensa durant tot el dia d’avui, ja que més de 150 patinadors de tota la Comunitat Valenciana competiran convertir-se en els millors de la seua categoria en una nova etapa del Campionat Autonòmic de Patinatge de Circuit. L’organització, a càrrec del Santa Quitèria Club Patí, ha comptat novament amb el suport de l’Ajuntament d’Almassora a través del seu Servei Esportiu Municipal (SEM) i ha estimat l’afluència de públic en unes 300 persones.

Els clubs Avant Patí, Elche Patina, Ciudad del Turia, Paiporta, El Pilar-Marianaistas, Castàlia Club Patí i els locals Santa Quitèria Club Patí, Almassora Club Patí i Rollers Almassora participen en aquesta jornada. Les carreres matinals han començat a les 10.00 i s’estendran fins a les 14.00, moment en el qual les autoritats municipals i representants del club lliuraran les medalles als vencedors de les proves de pista. Després de la pausa del migdia, l’activitat es reprendrà a les 16.00 i finalitzarà a les 19.00, amb el lliurament de medalles de les proves de circuit.

El Santa Quitèria Club Patí ha convidat a participar en aquesta jornada “a tot aquell que vulgua passar un matí emocionant entre patins i assistir a aquestes trepidants carreres en les quals es donen cita els millors patinadors valencians”. El club, que ja va estar a càrrec de l’organització de la prova final d’aquest campionat en la seva anterior edició, s’ha convertit en la entitat esportiva local que més jornades d’aquest tipus ha organitzat a Almassora en els últims sis anys.

El regidor d’Esports, Xavier Trenco, ha agraït la dedicació demostrada pel Santa Quitèria Club Patí, qui, en paraules de l’edil “han aconseguit transmetre’ns la seua passió pel patinatge a tots i fer que gaudim amb la competició”. Trenco ha assegurat que “després d’acollir la final d’aquest campionat al 2015 i gràcies a la gran qualitat que han demostrat els esportistes dels tres clubs locals, Almassora s’ha convertit en un punt de referència per al patinatge valencià”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.