fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Viveros Mas de Valero abandona els llocs de descens després de golejar al Cadrete (1-6)

Gran golejada del Viveros Mas de Valero en la pista de Cadrete a Saragossa (1-6) amb clar domini en tot moment dels segorbins i, tercer partit consecutiu que finalitza amb victòria, deixant la mala ratxa i, el més important els llocs de descens.

I, és que el Viveros Mas de Valero va començar amb bon ritme cercant avançar-se en el marcador. Luis, Nico i Dani van provar en els primers minuts però sense fortuna. No van cessar de córrer els segorbins, defensant i atacant constantment, però en el minut 5, en una contra perillosíssima de Cadrete, el porter segorbí David, va traure una mà sensacional evitant que els aragonesos s’avançaren en el marcador. I, quasi en l’equador de la primera part va arribar el primer gol per als palantins en una espectacular jugada en banda de Salva Pérez que la va manar al segon pal perquè Andoni Zorío marcara el primer tant (0-1). A partir d’ací les jugades van ser constants i molt ràpides, d’anada i volta constant amb ocasions clares per a tots dos conjunts.

Però els segorbins eren els més perillosos i els que mereixien anotar el segon tant. Va ser mancant 3 minuts per al descans en una contra perfecta de Nico que assistia a Braian, i aquest va passar a Luis qui va fer efectiu el segon gol després d’espentar sense oposició al fons de la xarxa (0-2). Els segorbins van continuar estrenyent al Cadrete cercant marxar-se al descans amb una renda major, ja que durant tota la primera part els de Calduch van ser superiors als aragonesos, açò sí els locals no van llançar la tovallola en cap moment.

En la segona part els segorbins van tornar a eixir a la pista amb la mateixa intensitat que en la primera i, gens més començar, Dani Palomar va robar en mitja pista, combinava amb Salva que donava una altra gran assistència per a Alex Moral que va anotar el tercer gol (0-3). Immediatament i després del servei de centre, Luis va deixar a Salva davant del porter i el segorbí va definir amb molta classe marcant la cambra tanta (0-4). Joc molt ràpid que de nou bufava a favor del Viveros Mas de Valero, com la magnífica canonà de Dani Palomar des de lluny que encaixe perfectament en la porteria dels aragonesos, sumant en l’electrònic el cinquè gol (0-5) en el 8 de la segona meitat. Gaudia llavors el Viveros Mas de Valero, corrent, defensant i atacant intensament i generant nombroses ocasions de gol que desbaratava de manera espectacular el portera aragonés. I, va arribar el primer gol del Cadrete, en el minut 12 en un mà a mà que no va perdonar davant l’eixida del porter segorbí David era l’1-5. Però el Viveros no volia donar ales als locals i en la següent jugada Luis anotava el sisè per alViveros Mas de Valero, després de plantar-se solament davant del porter local i manant la pilota amb suavitat per sota de les cames del porter de Cadrete (1-6). En els següents minuts i ja fins a la finalització de la trobada, els segorbins van continuar cercant més gols però unes vegades el portera local i altres vegades la mala punteria, van evitar que la golejada haguera sigut major.

En definitiva, gran victòria l’aconseguida per l’equip de Sergio Calduch en Cadrete, tercera consecutiva que permet que els segorbins se situen provisionalment fora dels llocs de descens. cal destacar el gran desplaçament que va protagonitzar l’afició segorbina, i és que més de 80 afeccionats grocs van acompanyar al Viveros Mas de Valero en aquesta jornada.