fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 promocionar脿 este cap de setmana a trav茅s de l’esport el millor de la costa i l’interior castellonenc

La Diputaci贸 promocionar脿 este cap de setmana a trav茅s de l’esport el millor de la costa i l’interior castellonenc

Mart铆nez: “Ambdues competicions tenen un gran abast d’arribada a centenars de persones, a m茅s de l’impacte directe estos dies”

La Diputaci贸 de Castell贸 promocionar脿 este cap de setmana els millors atributs de l’interior i la costa castellonenca a trav茅s de l’esport. A trav茅s de la seua aposta tur铆stica i esportiva Castell贸 Escenari Esportiu, el Govern de la prov铆ncia recolza la celebraci贸 de l’Infinitriman a Benic脿ssim i del Campionat d’Espanya de Caiac Polo per Autonomies a Borriana.

El diputat d’Esports, Luis Mart铆nez, ha explicat que “ambdues competicions ens permetran arribar a centenars de persones, directament en el transcurs de la competici贸, i tamb茅 a trav茅s del seguiment que tenen estos esportistes com prescriptores, especialment en el cas de la Infinitriman”.

En eixe sentit, Mart铆nez ha assenyalat l’important impacte tur铆stic que ambdues proves deixaran en el territori castellonenc. “S贸n dues competicions que porten a esportistes de fora de la prov铆ncia, que pernocten en establiments hotelers de Castell贸 i que a m茅s porten amb si a molta gent al voltant, per ser competicions exigents ja quant a organitzaci贸 i infraestructura”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.