Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació promocionarà este cap de setmana a través de l’esport el millor de la costa i l’interior castellonenc

La Diputació promocionarà este cap de setmana a través de l’esport el millor de la costa i l’interior castellonenc

Martínez: “Ambdues competicions tenen un gran abast d’arribada a centenars de persones, a més de l’impacte directe estos dies”

La Diputació de Castelló promocionarà este cap de setmana els millors atributs de l’interior i la costa castellonenca a través de l’esport. A través de la seua aposta turística i esportiva Castelló Escenari Esportiu, el Govern de la província recolza la celebració de l’Infinitriman a Benicàssim i del Campionat d’Espanya de Caiac Polo per Autonomies a Borriana.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “ambdues competicions ens permetran arribar a centenars de persones, directament en el transcurs de la competició, i també a través del seguiment que tenen estos esportistes com prescriptores, especialment en el cas de la Infinitriman”.

En eixe sentit, Martínez ha assenyalat l’important impacte turístic que ambdues proves deixaran en el territori castellonenc. “Són dues competicions que porten a esportistes de fora de la província, que pernocten en establiments hotelers de Castelló i que a més porten amb si a molta gent al voltant, per ser competicions exigents ja quant a organització i infraestructura”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.