fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 refor莽a el seu impuls al turisme esportiu en incorporar dues carreres al circuit BTT Challenge XC Marat贸

La Diputaci贸 refor莽a el seu impuls al turisme esportiu en incorporar dues carreres al circuit BTT Challenge XC Marat贸

El Govern Provincial desenvolupa deu circuits esportius en el territori provincial com a vertebrador d’oportunitats tur铆stiques.

La Diputaci贸 de Castell贸n enriqueix聽el seu treball de vertebraci贸 tur铆stica i esportiva en incorporar dues noves proves a l’II Circuit Challenge XC Marat贸 Diputaci贸 de Castell贸. Ho conformaran cinc proves de 80 quil貌metres cadascuna, deixant un recorregut total de 240 quil貌metres de muntanya en catorze municipis de la prov铆ncia.
[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mart铆nez: “Consolidem un circuit exigent que posa en valor el potencial de les nostres muntanyes per a acollir aquest tipus de proves”[/pullquote]

El diputat d’Esports, Luis Mart铆nez, ha destacat en la presentaci贸 del circuit que “es tracta de la consolidaci贸 d’una iniciativa que va sorgir en 2015 i que ja en la seua primera edici贸 va atraure a m茅s de 600 participants. I 茅s que la qualitat en el recorregut i la cura amb el qual s’han dissenyat, responen caracter铆stiques de la diferent orografia amb la qual explica la muntanya de la prov铆ncia de Castell贸. La zona de Borriol, amb la seua pedra aut貌ctona, la zona d’Onda, a les portes de la Serra de Espad谩n, i Vall d麓Alba amb el seu pl脿nol i entorn caracter铆stic. El repte ha sigut dissenyar un pla esportiu de molta qualitat amb un complet programa d’activitats complement脿ries que done lloc a una experi猫ncia esportiva 煤nica per a convertir-se tamb茅 en la millor experi猫ncia tur铆stica. No es tracta nom茅s que vengen a visitar-nos per primera vegada, sin贸 que ens recorden i tornen. Tenim un territori excepcional, i la suma de tots els esfor莽os entre institucions i clubs ha de donar lloc al millor resultat”.

La primera de les carreres tindr脿 lloc聽en Vall d麓Alba el pr貌xim 21 de febrer. Li seguir脿, l’1 de maig la carrera d’Onda, i continuar脿 el 24 de setembre en l’Alt Maestrat (Llaures, Benassal, Cat铆 i Culla). Aqueixa ser脿 una de les dues noves proves, al costat de la d’Orpesa que tindr脿 lloc el 16 d’octubre. El circuit de maratons BTT conclour脿 com ja va oc贸rrer l’any passat amb la carrera de Borriol el 30 d’octubre.

Deu Circuits Provincials per a vertebrar turisme i esport
Amb la incorporaci贸 del Challenge XC Marat贸 Diputaci贸 de Castell贸 s贸n ja un total de 10 circuits provincials que impulsa la instituci贸 com a part fonamental de la labor de vertebraci贸 esportiva i tur铆stica en els municipis de Castell贸.

“Promocionem la pr脿ctica de l’esport, per貌 volem que repercutisca en impacte econ貌mic i en dinamitzaci贸 del nostre territori. Es tracta de rendibilitzar els nostres recursos de la forma m茅s responsable i 貌ptima per als castellonencs i, sens dubte, l’脿mbit esportiu est脿 contribuint a obrir noves oportunitats de desenvolupament futur en els nostres pobles”.

Aix铆, els 10 circuits provincials que recolza la Diputaci贸 s贸n els seg眉ents: Circuit BTT Muntanyes de Castell贸, Circuit BTT Alt Palancia, Challenge XC Marat贸 Diputaci贸 de Castell贸, Circuit de Carreres de Muntanya Diputaci贸 de Castell贸, Lliga Nord, Circuit de Carreres Populars d’Asfalt, Circuit de Triatl贸, Circuit de Duatl贸n, Circuit de Voley Platja i Circuit de Carreres Nocturnes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.