fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament cedeix un terreny en els camps del Chencho per a la pr脿ctica del trial amb bici

L’Ajuntament cedeix un terreny en els camps del Chencho per a la pr脿ctica del trial amb bici

El regidor d’Esports, Enric Porcar, aconsegueix tamb茅 la cessi贸 dels obstacles per als entrenaments de l’Escola Municipal de Trial.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha anunciat que l’Escola Municipal de Trial amb bici ja disposa d’unes instal路lacions pr貌pies i id貌nies per a la pr脿ctica d’aquesta modalitat esportiva. Porcar ha recordat que “el trial amb bici ha sigut una modalitat que a Castell贸 ha tingut sempre un arrelament important i ha sigut un esport del qual han eixit esportistes de molt nivell”.

“Des que arribem a l’Ajuntament, l’Escola ens va traslladar el seu inter茅s pel fet que poguera haver-hi a Castell贸 una zona dedicada a la pr脿ctica del trial amb bici, cosa que fins al moment no hi havia hagut mai. Els membres de l’Escola entrenaven all脿 on podien, de fet en els 煤ltims temps ho feien en el Parc de la Panderola del Grau en unes condicions que no eren les m茅s id貌nies”, ha manifestat el regidor.

Porcar ha continuat explicant que “atenent a les seues peticions i veient les possibilitats que ten铆em en les nostres instal路lacions, vam localitzar en els camps del Chencho una zona triangular suficientment 脿mplia on pod铆em situar els diferents obstacles que s’utilitzen per a la pr脿ctica d’aquest esport. Ens vam posar a la feina i vam netejar i aplanar el terreny. Despr茅s ens vam posar en contacte amb diverses entitats i organismes perqu猫 ens cediren materials que pogueren usar-se com a obstacles en la pr脿ctica de les habilitats pr貌pies del trial”.

Finalment, “amb l’ajuda dels propis membres de l’Escola, vam situar els obstacles i la veritat 茅s que ha quedat un camp d’entrenament fant脿stic amb el qual la gent est脿 molt contenta. Est脿 tenint molta acceptaci贸 per part de l’Escola, a la qual, gr脿cies a aquest nou camp, tamb茅 s’ha anat apuntant m茅s gent per a practicar aquesta interessant modalitat esportiva”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.