fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Amics paga car la falta de rebot en la primera part del partit

Quesos Cerrato Palencia 94 – Amics Castelló 75

Va començar el partit amb una gran defensa del Amics que va fer esgotar la possessió del Palència. Manu Rodriguez inaugurava el marcador amb un triple que avançava a l’equip de Toni Tingues. Els palentins els costava atacar i tan sols Dani Rodriguez era capaç d’anotar. Els castellonencs jugaven amb ritme i aconseguien posar-se per davant en el marcador 9-11 mancant cinc minuts i mitjà per al final de la primera cambra. Però Palencia aprofitava els errors de l’Amics amb un parcial de 6-0 es posava una altra vegada per davant 15-11. Dani Rodriguez seguia castigant a l’Amics i amb un triple i dotze punts anotats posava el marcador en un 18-13 mancant tres minuts per al final de la primera cambra que va obligar a Toni Tingues a demanar un temps mort.
Després del temps mort set punts més del MVP de la copa donaven la màxima diferència en el marcador a Palència 25-15. Un últim parcial de 2-5 de l’Amics deixava el marcador després de la primera cambra en 27-20 per als locals.
El segon quart va començar amb possessió per als de Tingues amb una espectacular connexió Eric-Garret en alley-oop que va acabar en mat d’esquena de l’americà.
El partit tenia moltíssim ritme i els errors del Amics en atac eren castigats pels locals que aconseguien el seu màxim avantatge 37-24 quan tan sols es portaven dos minuts i mitjà transcorreguts del segon quart. Toni Tingues tornava a demanar temps mort. El rebot era totalment dominat pels palentins el que els permetia tenir segones i terceres opcions de tir que acabaven per entrar. Fruit d’açò, el marcador en l’equador del segon quart reflectia un clar 43-25. Era moment de l’intercanvi de canastra era constant i mancant tres minuts per al descans Palencia seguia dominant 51-34.
Els últims minuts van estar plagats d’imprecisions per part de tots dos conjunts i l’Amics no va saber aprofitar tots els tirs lliure que va tenir. El marcador al descans era de 56-35 i molt havien de canviar les coses en la segona part perquè l’Amics Castelló poguera pensar en la victòria.
L’estadística era clara fins al moment per als locals però destacava abans de res que dominaven de llarg el rebot, 26 per als palentins mentre els jugadors de l’Amics Castelló tan sols van agafar 9 rebots.

La tercera cambra semblava que anava a seguir la mateixa dinàmica que els dos anteriors però semblava que l’Amics aconseguia contenir els atacs palentins i mancant quatre minut es reduïa la diferència a 16 punts moment en el qual l’entrenador local demanava temps mort i en la represa el Palencia tornava a la diferència de 20 punts 73-53.
Toni Tingues va demanar temps mort per a afrontar els últims dos minuts de la tercera cambra, però la cambra va acabar amb el mateix avantatge per als locals 78-58.

En l’última cambra es mantenien les diferències, i els àrbitres no van ajudar ja que no xiulaven cap contacte en la zona dels locals. Tingues va rebre una tècnica per protestar, el partit s’havia convertit en un correcarrers i quan quedaven cinc minuts per a finalitzar el partit l’electrònic reflectia un 83-63 impossible ja de remuntar per a l’Amics Castelló. Els últims minuts van mancar d’història arribant-se al final amb clar 94-75 per als locals.