fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner: 22 reunions amb taulellers en 5 dies

Moliner: 22 reunions amb taulellers en 5 dies

El president de la Diputaci贸 comparteix trobades de treball amb fabricants, associacions i treballadors de la cer脿mica provincial.

El president del Govern Provincial de Castell贸 ha mantingut en Cevisama una intensa agenda de treball dirigida a potenciar les oportunitats de la cer脿mica de Castell贸. Aix铆, el president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha mantingut fins a 22 reunions en Fira Val猫ncia tant amb empresaris, associacions professionals i empresarials, aix铆 com tot tipus de prescriptors i treballadors del sector cer脿mic castellonenc per a con猫ixer al detall la realitat del sector.

“Ja vaig dir que el Govern Provincial anava a tenir en Cevisama una participaci贸 煤til, professional, al servei dels interessos de la prov铆ncia en la defensa d’un sector clau per al futur econ貌mic de la nostra prov铆ncia, i ho hem complit al detall. No tenia un altre objectiu que con猫ixer les seues vertaderes necessitats per a saber com ajudar-los de manera efectiva des de la Diputaci贸 i que siguen, encara m茅s, el motor industrial motor que tira de l’economia provincial i sobretot de l’ocupaci贸. Es tracta que puguem ser 煤tils per a la generaci贸 de riquesa, escoltant i responent a les necessitats dels quals m茅s saben”.
[pullquote align=”left” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”El nostre objectiu 茅s con猫ixer les seues vertaderes necessitats per a saber com ajudar-los perqu猫 siguen el motor que tire de l’ocupaci贸”[/pullquote]
A m茅s de les 22 reunions de treball i les m煤ltiples trobades en els stands amb els fabricants i empresaris castellonencs, el president Moliner i el diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, han participat en les presentacions de les quatre ambicioses eines que ha posat a la disposici贸 del sector cer脿mic i de l’ocupaci贸 la Diputaci贸 de Castell贸: Solconcer, Vigilancer, el Pla Provincial de Conservaci贸 i Rehabilitaci贸 d’Habitatge i Investpark (sistema de geolocalitzaci贸 industrial). A m茅s, han acompanyat en la presentaci贸 dels seus projectes, sota l’abric del stand de la Diputaci贸 de Castell贸, als ajuntaments de Castell贸, Vila-real, Onda i l’Alcora.

“Facilitem als prescriptors la utilitzaci贸 de la cer脿mica amb una eina online, Solconcer; presentar Vigilancer com l’eina de vigil脿ncia competitiva del taulell m茅s avan莽ada; impulsar un ambici贸s Pla Provincial de Conservaci贸 i Rehabilitaci贸 amb 400.000 euros per a ajudar al taulell i a la construcci贸, i geolocalitzar online el s貌l industrial provincial per a atraure noves inversions internacionals amb Investpark. Port脿vem mesos treballant per a presentar aquest gran paquet de mesures i recursos per a la cer脿mica de Castell贸, i avui podem estar satisfets de l’excel路lent acolliment que ha tingut”, ha explicat Moliner.

L铆der del projecte ‘Cer脿mica de Castell贸’ amb els ajuntaments
En la seua participaci贸 en Cevisama, el Govern Provincial ha liderat de la m脿 dels quatre ajuntaments amb m茅s tradici贸 cer脿mica de la prov铆ncia (Castell贸, Vila-real, Onda i L麓l’Alcora) el projecte conjunt ‘Cer脿mica de Castell贸’ que s’ha presentat, per quart any consecutiu, en un 煤nic stand, el Stand de la Prov铆ncia. Amb a莽貌, la Diputaci贸 ha donat un missatge clar i un脿nime de suport institucional d’ajuntaments i Diputaci贸 a aquest important sector de la prov铆ncia.

El stand de la prov铆ncia ha acollit les quatre presentacions realitzades per la Diputaci贸, i les nou que han dut a terme els quatre ajuntaments per a presentar les iniciatives que les institucions de la prov铆ncia estan duent a terme per a impulsar la innovaci贸 i recolzar a un sector clau de l’economia provincial, principal motor tractor de l’activitat industrial castellonenca.

“En la part institucional hem complit amb el lideratge i coordinaci贸 dels ajuntaments per a servir de paraig眉es per a totes aquelles iniciatives que s’identifiquen amb la marca cer脿mica de Castell贸. L’objectiu era ser m茅s eficients en la promoci贸, i de compartir eines de treball i talent al servei del nostre cl煤ster cer脿mic, un sector clau per a la prov铆ncia”, ha indicat el president.

脡s per a莽貌 que el stand de la Diputaci贸 ha tingut representades a les entitats m茅s rellevants d’aquests municipis, amb la C脿tedra d’Innovaci贸 Cer脿mica de Vila-real, el Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda, el Museu de la Cer脿mica de L麓l’Alcora o el Museu de Belles Arts de la capital de la Plana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.