fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda adjudica la construcci贸 del nou Pavell贸 Esportiu a l’empresa Civicons

Onda adjudica la construcci贸 del nou Pavell贸 Esportiu a l’empresa Civicons

La Junta de Govern Local aprova l’adjudicaci贸 despr茅s de la licitaci贸 a la qual es van presentar cinc empreses.

L’empresa Civicons ser脿 l’encarregada de construir el nou Pavell贸 Esportiu que se situar脿 en l’antiga nau de Persidecor. Un total de cinc empreses optaven a la construcci贸 d’aquesta infraestructura esportiva en el proc茅s de licitaci贸. Aix铆, despr茅s de l’obertura de sobres per a la baremaci贸 i amb els criteris establits pr猫viament, esta signatura es far脿 c脿rrec dels treballs per un muntant de 952.034,58 euros, reduint aix铆 el pressupost inicial en quasi 100.000 euros. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “estem complint els terminis previstos per a poder tenir esta infraestructura a la localitat com m茅s prompte millor, per貌 fent les coses b茅. Recordem que este nou recinte esportiu est脿 cridat a descongestionar les altres instal路lacions municipals. Valorem positivament que hi haguera cinc signatures que volgueren optar a la construcci贸 i ara cal seguir amb els processos legals perqu猫 l’adjudicat脿ria comence a treballar com m茅s prompte millor a la zona”.

Huguet ha recordat que “hem fet una aposta clara per ser una ciutat saludable, ja que estem en la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, i amb esta nova infraestructura esportiva, sumada a les quals hem anat millorant des del principi de legislatura, tindrem una bona oferta per a tots els onders. Per貌, a m茅s, cada vegada tenim m茅s visites relacionades amb les competicions esportives, que ens serveixen d’aparador per a mostrar els encants de la nostra localitat. Este nou recinte esportiu se sumar脿 a esta oferta esportiva i pot significar una bona atracci贸 de m茅s campionats que beneficien a la nostra economia i a la promoci贸 de la localitat”.

La Junta Local de Govern ha aprovat esta adjudicaci贸 despr茅s d’acabar amb el proc茅s de licitaci贸. Cal recordar que el termini m脿xim previst per a la construcci贸 茅s de 9 mesos. Esta instal路laci贸 es construir脿 Al carrer Francesc Ferrer Pastor, al costat del Centre de Dia, amb una superf铆cie de 2.524m2. Huguet ha indicat que “esperem que prompte puguen comen莽ar les obres d’esta important instal路laci贸 per a la nostra ciutat. Cal dir que el projecte s’ha consensuat amb el Consell Local de l’Esport. Tamb茅 s’han tingut en compte les necessitats del Club de Gimn脿stica que ser脿 un dels usuaris del pavell贸, juntament amb altres esportistes que practiquen activitats relacionades amb la salut”.

Este edifici comptar脿 amb una 煤nica planta per a facilitar la total accessibilitat. Estar脿 composta per la sala del pavell贸 i l’edifici annex de vestuaris i serveis. En este projecte es contempla la construcci贸 d’unes graderies retr脿ctils per a poder aprofitar millor l’espai, per貌 al mateix temps poder gaudir de bones localitats per al p煤blic quan se celebren competicions de diversa 铆ndole. La fa莽ana del pavell贸 s’ha projectat amb el sistema de fa莽ana ventilada cer脿mica, la qual portar脿 impresa uns motius geom猫trics de diferents colors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.