fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Arriba la XII edició de les Jornades Gastronòmiques d’olla de la Plana

Arriba la XII edició de les Jornades Gastronòmiques d’olla de la Plana

La iniciativa començarà hui, 25 d’octubre, i comptarà amb un concurs nacional d’olla de la Plana, una degustació d’esta a la Plaça de la Vila i un shoowcooking de la mà del jurat de MasterChef, Pepe Rodríguez.

Vila-real celebra la XII edició de les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real… olla de la Plana, un esdeveniment gastronòmic que pretén convertir-se en una cita culinària de referència a nivell autonòmic i nacional. 

La cita tindrà començament hui, dia 25 d’octubre, des de les 9:00 hores amb un showcooking d’olla de la plana al Teatre Tagoba. Estarà conduït per xefs de gran prestigi i restauradors estrela Michelin com Pepe Rodríguez, presentador i jurat del programa de televisió MasterChef.

A les 18:30 hores, tindrà lloc el concurs nacional d’olla de la Plana a la plaça de la Vila, el qual tindrà com a jurat als ponents del showcooking i altres rostres coneguts. Els participants podran elaborar la seua proposta amb els 26 ingredients tradicionals de l’olla de la Plana.

A les 20:30 hores, començarà la repartiment d’olla de la Plana a veïns i veïnes, amb un euro de donatiu per cassola. La degustació solidària anirà a benefici de Mans Unides. 

A més, durant el mes de novembre, alguns restaurant de la ciutat oferiran el seu menú degustació per poder provar les seues Olles. Pròximament, es confirmaran els restaurants i els seus men´ús.

Este esdeveniment pretén posicionar a Vila-real en el circuit de ciutats gastronòmiques d’Espanya. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.