fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cuina saludable en directe i sense complicacions els primers dissabtes de cada mes

Cuina saludable en directe i sense complicacions els primers dissabtes de cada mes

La Regidoria de Comer莽 i Mercats ha engegat la campanya promocional ‘La cuina de la mare’, adre莽ada a fam铆lies interessades en una alimentaci贸 saludable i en una cuina sense complicacions. La campanya consistir脿 a comprar al Mercat i cuinar en directe els primers dissabtes de cada mes.

L’Ajuntament de Benicarl贸, a trav茅s de la Regidoria de Comer莽 i Mercats, ha posat en marxa una nova iniciativa per a fomentar una cuina saludable i sense complicacions amb l’objectiu de promocionar el Mercat Municipal com a establiment especialista en alimentaci贸 fresca i de productes de proximitat i al mateix temps per a promoure la millora de la salut de les fam铆lies a trav茅s d’una alimentaci贸 m茅s sana.

La campanya, que porta per nom ‘La cuina de la mare’ es dur脿 a terme els primers dissabtes de cada mes, des de maig fins a novembre (exceptuant el mes d’agost), i comptar脿 amb la col路laboraci贸 de l’Associaci贸 de la Dona Llauradora i l’Associaci贸 de la Dona, que acompanyaran cada dissabte a les persones que s’inscriguen en la campanya a fer una compra al mercat per despr茅s cuinar en directe els aliments que han comprat.

Les integrants de l’associaci贸 ajudaran els participants a distingir els productes de temporada, els de millor qualitat, i els ensenyaran a triar aliments econ貌mics amb els quals poder elaborar plats molt nutritius i saludables. D’alguna manera, es convertiran en prescriptores i transmissores d’uns coneixements essencials per a poder portar una dieta sana sense complicacions.

Les persones interessades en aquesta iniciativa poden inscriure’s a l’脌rea de Comer莽 i Mercats de l’Ajuntament (c. de C茅sar Cataldo, 2. Tel. 964 825 013) o al Mercat Municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.