fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Reciplasa llan莽a un concurs per a subvencionar bones pr脿ctiques en la gesti贸 de residus

Reciplasa llan莽a un concurs per a subvencionar bones pr脿ctiques en la gesti贸 de residus

L’import total de les ajudes 茅s de 200.000 euros, a les quals podran accedir els ajuntaments socis de l’empresa p煤blica.

L’empresa p煤blica de gesti贸 de residus Reciplasa ha engegat un Pla d’Impuls de ‘Projectes de millora mediambiental en la gesti贸 de residus’ amb la finalitat de recolzar aquells projectes organitzats per qualsevol dels ajuntaments socis de la companyia per a millorar la gesti贸 mediambiental en mat猫ria de gesti贸 de residus.

Aix铆, Reciplasa ha convocat el concurs de subvencions ‘Projectes de millora mediambiental 2016’ mitjan莽ant el qual els ajuntaments de l’Alcora, Almassora, Benic脿ssim, Betx铆, Borriana, Castell贸, Onda i Vila-real, poden accedir a l铆nies d’ajudes per a plans de bones pr脿ctiques en mat猫ria de gesti贸 de residus.

L’import total d’aquest concurs 茅s de 200.000 euros i, en cas que es presenten tots els ajuntaments que formen part de Reciplasa i els seus projectes siguen acceptats, la quantia que li correspondr脿 a cada ajuntament soci resultar脿 d’aplicar a l’import total el percentatge de participaci贸 de cadascun en el capital social de l’empresa.

Aix铆 mateix, es repartiria amb els mateixos criteris el romanent resultant de la no participaci贸 d’algun ajuntament o en cas que l’import d’algun projecte f贸ra inferior al que li correspondria segons els criteris de repartiment.

El concurs es desenvolupar脿 entre l’1 de maig i el 30 de juny de 2016 i els ajuntaments tindran com data l铆mit de presentaci贸 dels projectes el dia 1 de juny. Aix铆, entre el 6 i el 22 de juny, ser脿 el torn del jurat per a determinar, despr茅s de l’oportuna an脿lisi, si els projectes concorren o no la necess脿ria millora en la gesti贸 de residus que permeta participar en el concurs.

El jurat estar脿 compost pel director t猫cnic de Reciplasa, Fernando Albarr谩n; la lletrada de l’empresa p煤blica, Noem铆 Blanquer; i els experts en mat猫ria de gesti贸 de residus de l’脿rea d’Enginyeria Industrial de la Universitat Jaume I, Antonio Gallardo i Francisco Colomer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.