fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Reciplasa llança un concurs per a subvencionar bones pràctiques en la gestió de residus

Reciplasa llança un concurs per a subvencionar bones pràctiques en la gestió de residus

L’import total de les ajudes és de 200.000 euros, a les quals podran accedir els ajuntaments socis de l’empresa pública.

L’empresa pública de gestió de residus Reciplasa ha engegat un Pla d’Impuls de ‘Projectes de millora mediambiental en la gestió de residus’ amb la finalitat de recolzar aquells projectes organitzats per qualsevol dels ajuntaments socis de la companyia per a millorar la gestió mediambiental en matèria de gestió de residus.

Així, Reciplasa ha convocat el concurs de subvencions ‘Projectes de millora mediambiental 2016’ mitjançant el qual els ajuntaments de l’Alcora, Almassora, Benicàssim, Betxí, Borriana, Castelló, Onda i Vila-real, poden accedir a línies d’ajudes per a plans de bones pràctiques en matèria de gestió de residus.

L’import total d’aquest concurs és de 200.000 euros i, en cas que es presenten tots els ajuntaments que formen part de Reciplasa i els seus projectes siguen acceptats, la quantia que li correspondrà a cada ajuntament soci resultarà d’aplicar a l’import total el percentatge de participació de cadascun en el capital social de l’empresa.

Així mateix, es repartiria amb els mateixos criteris el romanent resultant de la no participació d’algun ajuntament o en cas que l’import d’algun projecte fóra inferior al que li correspondria segons els criteris de repartiment.

El concurs es desenvoluparà entre l’1 de maig i el 30 de juny de 2016 i els ajuntaments tindran com data límit de presentació dels projectes el dia 1 de juny. Així, entre el 6 i el 22 de juny, serà el torn del jurat per a determinar, després de l’oportuna anàlisi, si els projectes concorren o no la necessària millora en la gestió de residus que permeta participar en el concurs.

El jurat estarà compost pel director tècnic de Reciplasa, Fernando Albarrán; la lletrada de l’empresa pública, Noemí Blanquer; i els experts en matèria de gestió de residus de l’àrea d’Enginyeria Industrial de la Universitat Jaume I, Antonio Gallardo i Francisco Colomer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.